Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 31/05: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

31 Μαΐου 2021 13:52
Survivor spoiler 31/05: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 31/05: Αγώνας ασυλίας σήμερα στο Survivor 4 και στο τέλος της ημέρας θα γίνουν γνωστοί οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι;

Χτες (30/05) οι παίκτες αγωνίστηκαν ατομικά και διεκδίκησαν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα αγώνα των Μπακς.

Νικητές αναδείχθηκαν η Μαριαλένα και ο Ηλίας. Η Μαριαλένα επέλεξε να πάρει μαζί της το Σάκη, ενώ ο Ηλίας δεν μπορεί να ταξιδέψει και έδωσε τη θέση του στο Γιώργο και την Καρολίνα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με το έπαθλο. Και τώρα έρχεται η ώρα να διεκδικήσουν ένα ακόμα μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο. Για να το κερδίσουν θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις για τις μαμάδες τους, ενώ οι δύο καλύτεροι θα διαγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης που δεν θα απαιτεί μυική δύναμη.

Μέσα στην εβδομάδα όμως έρχεται το σούπερ έπαθλο που περιμένουν όλοι και σας έχει ενημερώσει πρώτο το Athensmagazine.gr! Αυτό δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο! Πάντως το αγώνισμα αυτό δεν θα προβληθεί σήμερα και πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη!

Survivor spoiler 31/05: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία της ημέρας και δίνει ένας υποψήφιο προς αποχώρηση;

Απόψε λοιπόν έχουμε ατομικό αγώνισμα που θα διεξαχθεί μάλιστα και νύχτα! Η ταχύτητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στη νίκη, οπότε καταλαβαίνετε πως παίκτες σαν τον Τριαντάφυλλο δεν έχουν τύχη!

Πρώτο φαβορί είναι σίγουρα ο Σάκης Κατσούλης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το spoil. Ο παίκτης που θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα θα έχει ασυλία (για σήμερα) και θα δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μόλις έχει σίγουρο spoil το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι μέχρι νεοτέρας, αφού το συγκεκριμένο άρθρο θα ανανεώνεται!

Survivor spoiler 31/05 υποψήφιοι

Survivor spoiler 31/05: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Όποιος και να κερδίσει πάντως τα πράγματα στους υποψήφιους είναι πιο "βατα"! Θεωρείται δεδομένο πως αν ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν κερδίζει την ασυλία, πως θα είναι ο ένας υποψήφιος και δεν αποκλείουμε αυτό να γίνει από την κάλπη! Όλοι, εκτός Καρολίνας, έχουν στραβώσει με τον Ασημακό και θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητά του, είτε από κάλπη είτε από τον παίκτη που θα κερδίσει την ασυλία! Όσον αφορά τον δεύτερο και αυτός πιθανότατα θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Γιατί και ο Σάκης να κερδίσει την ασυλία, έχει αποδείξει πως πάντα ψηφίζει αγωνιστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share