Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 31/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

31 Μαΐου 2021 13:37
Survivor spoiler 31/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Επιστρέφει η ασυλία σήμερα (31/05) στο Survivor 4 με μεγάλη μάχη ανάμεσα στους 8 παίκτες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι! Ποιος θα κερδίσει;

Χτες (30/05) οι παίκτες αγωνίστηκαν ατομικά και διεκδίκησαν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα αγώνα των Μπακς.

Νικητές αναδείχθηκαν η Μαριαλένα και ο Ηλίας. Η Μαριαλένα επέλεξε να πάρει μαζί της το Σάκη, ενώ ο Ηλίας δεν μπορεί να ταξιδέψει και έδωσε τη θέση του στο Γιώργο και την Καρολίνα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με το έπαθλο. Και τώρα έρχεται η ώρα να διεκδικήσουν ένα ακόμα μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο. Για να το κερδίσουν θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις για τις μαμάδες τους, ενώ οι δύο καλύτεροι θα διαγωνιστούν σε ένα στίβο μάχης που δεν θα απαιτεί μυική δύναμη.

Μέσα στην εβδομάδα όμως έρχεται το σούπερ έπαθλο που περιμένουν όλοι και σας έχει ενημερώσει πρώτο το Athensmagazine.gr! Αυτό δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο! Πάντως το αγώνισμα αυτό δεν θα προβληθεί σήμερα και πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη!

Survivor spoiler 31/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης κερδίζει την ασυλία της ημέρας και δίνει ένας υποψήφιο προς αποχώρηση;

Απόψε λοιπόν έχουμε ατομικό αγώνισμα που θα διεξαχθεί μάλιστα και νύχτα! Η ταχύτητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στη νίκη, οπότε καταλαβαίνετε πως παίκτες σαν τον Τριαντάφυλλο δεν έχουν τύχη!

Πρώτο φαβορί είναι σίγουρα ο Σάκης Κατσούλης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το spoil. Ο παίκτης που θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα θα έχει ασυλία (για σήμερα) και θα δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Μόλις έχει σίγουρο spoil το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι μέχρι νεοτέρας, αφού το συγκεκριμένο άρθρο θα ανανεώνεται!

Δείτε με την ευκαιρία το τρέιλερ του σημερινό (31/05) επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share