Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor: Το "φάντασμα" Ντάφυ έκανε χαλάστρα σε Σάκη - Μαριαλένα! Διέκοψε τρυφερό τετ α τετ!

«Τι έγινε παιδιά, διέκοψα κάτι;»

30 Μαΐου 2021 22:32
Survivor: Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σε ένα τρυφερό τετ α τετ είδαμε για ακόμη μια φορά την Μαριαλένα με τον Σάκη, το οποίο όμως θέλησε να διακόψει ο Τριαντάφυλλος!

Το πρώην ζευγάρι απολάμβανε μερικές τρυφερές στιγμές αγκαλιά στην παραλία και συζητήσουν για την έως τώρα πορεία τους στο παιχνίδι, ήρεμα και ωραία.

Ώσπου... το «φάντασμα» Τριαντάφυλλος αποφάσισε να τους κάνει πλάκα και έτσι φόρεσε μια κουβέρτα και εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.

Η Μαριαλένα άρχιζε να φωνάζει σαν τρελή και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη του είπε: “Θα τα κάνω πάνω μου! Θες να με κάνεις καρδιακή;”! Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα, ο Ντάφυ απάντησε επικά στην συγγνώμη του Ηλία προς τον Σάκη!

Το φάντασμα του Ντάφυ

Survivor - Τριαντάφυλλος: «Που είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκες να γυρίζουν»

Την απόλυτη ατάκα είπε πάλι ο Τριαντάφυλλος στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή το γύρισμα μπιφτέκας που έκανε ο Ηλίας.

Ο τελευταίος συγκεκριμένα ζήτησε συγγνώμη από τον Σάκη και του παραδέχθηκε πως ο λόγος που είχαν αυτήν την κακή σχέση μεταξύ τους ήταν επειδή τον ζήλευε «που είναι παιχταράς».

Ο Σάκης δέχτηκε την συγγνώμη του και αμέσως μετά πήγε και μοιράστηκαν όλα όσα προηγήθηκαν με τον Τριαντάφυλλο και την Μαριαλένα.

Το συμβάν αυτό εξεπλάγην αρκετά τον Ντάφυ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως: "Που είσαι Μπάρτζη να δεις τις μπιφτέκες εδώ πως γυρίζουν. Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Τι ήταν αυτό σήμερα; Ρε Ηλία;".

Η ατάκα του Τριαντάφυλλου για την συγγνώμη του Ηλία στον Σάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share