Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: «Είσαι ένας παίκτης που ζηλεύω» - Ο Ηλίας ζήτησε συγνώμη από τον Σάκη!

Μεγαλείο ψυχής!

30 Μαΐου 2021 22:12
Survivor: «Είσαι ένας παίκτης που ζηλεύω» - Ο Ηλίας ζήτησε συγνώμη από τον Σάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια πολύ απρόσμενη κίνηση προχώρησε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Ηλίας, καθώς θέλησε να πάει να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τον Σάκη.

Οι δυο τους δεν τα πήγαιναν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και η σχέση τους ολοένα και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Ωστόσο, ο Ηλίας έριξε τον εγωισμό του και αποφάσισε να πιάσει τον Σάκη και να μιλήσουν ανοιχτά και ξεκάθαρα, ζητώντας του τελικά ένα ειλικρινές συγγνώμη.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο λόγος που υπήρχε αυτή η «έχθρα» μεταξύ τους ήταν γιατί ο Ηλίας ένιωθε πως τον ζηλεύει! Φυσικά, ο Σάκης εξεπλάγην από αυτή τη κίνηση και στο τέλος οι δύο παίκτες αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν!

Η συγγνώμη του Ηλία στον Σάκη

Survivor: Άσχημο κλίμα για Ηλία, Καρολίνα και Ασημακόπουλο!

Ένα πολύ περίεργο κλίμα επικρατεί στην παραλία του Survivor 4, με τον Μπόγδανο, τον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα να βρίσκονται σε μια αλλόκοτη διάθεση.

Οι τρεις αυτοί παίκτες ήταν οι μοναδικοί που δεν πήγαν στο Μαιάμι μιας και οι υπόλοιποι ήταν αυτοί που κέρδισαν το υπέροχο αυτό έπαθλο.

Όσον λοιπόν αυτοί πίνανε τα ποτά τους και έκαναν τα μπάνια τους, οι υπόλοιποι τρεις είχαν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα ενώ από την μια έλεγαν πως ζηλεύουν ενώ από την άλλη έλεγαν πως καλύτερα που είναι μόνοι τους γιατί χαίρονται που δεν βλέπουν ορισμένα πρόσωπα στην παραλία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share