Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πάει για... μεγάλη καριέρα ο Ηλίας - Του ετοιμάζει πρόταση ο Σειρηνάκης

Ηλία, ρίχτο!

28 Μαΐου 2021 17:31
Survivor 4: Πάει για... μεγάλη καριέρα ο Ηλίας - Του ετοιμάζει πρόταση ο Σειρηνάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για μια... μεγάλη καριέρα ετοιμάζεται μετά το Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς ο Δημήτρης Σειρηνάκης φαίνεται να του ετοιμάζει πρόταση σε μια από τις επόμενες παραγωγές του.

Βλέπετε, τα πλάνα με τους παίκτες να βγάζουν τα μαγιό τους και να βουτάνε στην θάλασσα, του έβαλε ιδέες και αυτός που σκέφτεται είναι ο Ηλίας Μπογδάνος, ο οποίος είχε πρόσφατα μια άγρια κόντρα με την παραγωγή.

Μάλιστα, μιλώντας στην Espresso αποκάλυψε πως με το που επιστρέψει ο νεαρός καλλιτέχνης και γυμναστής από τον Άγιο Δομίνικο, θα επικοινωνήσει μαζί του.

Survivor 4: Το επόμενο βήμα του Ηλία Μπόγδανου... σε ταινία του Σειρηνάκη

«Δεν ξέρω πώς αυτό έφτασε στα αυτιά σας, αλλά, ναι, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να προτείνω στον Ηλία Μπόγδανο να παίξει σε μια πιο αισθησιακή βερσιόν του “Survivor” για την πλατφόρμα της Sirina TV», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Με το που θα επιστρέψει θα τον πάρω τηλέφωνο για να τον συναντήσω και να τον πείσω να το τολμήσει! Από τα πλάνα που είδα στον Σκάι θεωρώ ότι είναι open minded και άνθρωπος που τολμά να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαίνονται ταμπού».

«Εχω στο μυαλό μου και το κόνσεπτ, ακόμη και την ερωτική του παρτενέρ, που, αν σας πω τώρα το όνομά της, θα γίνει κόλαση! Αυτά όμως θέλω να τα κουβεντιάσω μαζί του, εφόσον συναντηθούμε» αποκάλυψε ο Σειρηνάκης, χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Survivor spoiler 26/05: «Είστε ψεύτες» - Άγριο κράξιμο του Ηλία σε Σάκη και Μαριαλένα

Survivor spoiler: Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με το δίδυμο να δέχεται σκληρή επίθεση από τον πρώτο για τη στάση τους στο Survivor.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι αλήθεια, ότι έχουν... ανακατέψει ουκ ολίγες φορές την τράπουλα φέτος, ειδικά από τη μέρα που ο επιχειρηματίας μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Αμφότεροι έχουν κατηγορηθεί για «κωλοτούμπες» και όχι μόνο, ενώ έντονο αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει η φύση της σχέσης τους.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι δεν χάνουν ευκαιρία να τους σχολιάσουν, βλέποντας αρκετές ανατροπές στη στάση του ενός για τον άλλο, αν και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει έντονος συναισθηματισμός μεταξύ τους. Σε αρκετούς, μάλιστα, αυτό φαίνεται σαν στρατηγική, με την άποψή τους να παρουσιάζεται ξεκάθαρα στο επεισόδιο του αγώνα με τους Τούρκους.

Survivor spoiler: Η ενόχληση του Ηλία με Σάκη-Μαριαλένα και ο καβγάς στην παραλία

Τόσο μετά το τέλος του αγωνίσματος όσο και εν συνεχεία στην παραλία, ο Ασημακόπουλος και ο Ηλίας σχολίασαν αρνητικά όσα συνέβησαν, με το δεύτερο ειδικά να κάνει κίνηση, σαν να έχει τάση για εμετό. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έμεινε μονάχα εκεί.

Μόλις γύρισαν ο Σάκης, η Μαριαλένα και η υπόλοιπη κόκκινη ομάδα, μετά την κατάκτηση του επάθλου, ο Ηλίας τους επιτέθηκε. «Είστε μεγάλοι ψεύτες, κάνετε όλα αυτά για να δείχνετε τη σχέση σας στον κόσμο και για να μείνετε στο παιχνίδι», τους είπε ο Ηλίας, με τη Μαριαλένα να αντιδρά έντονα.

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας πεις το τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο», απάντησε από την πλευρά του ο Σάκης, ο οποίος πάντως για ακόμη μια φορά δε θέλησε να δώσει περαιτέρω ένταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα, κάτι που, άλλωστε, είναι μέρος της στρατηγικής του, καθώς είτε την κάνει... υπόγεια βάζοντας άλλον να τσακωθεί για εκείνον είτε αποφεύγει τους καβγάδες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share