Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επίθεση από Χρανιώτη στο ριάλιτι - «Με προσβάλλει...»

«Καρφιά» για την παραγωγή από τον ηθοποιό

28 Μαΐου 2021 16:29
Survivor 4: Επίθεση από Χρανιώτη στο ριάλιτι - «Με προσβάλλει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση εναντίον του Survivor για τον φετινό του κύκλο έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης, που εξήγησε τους λόγους, που δεν το παρακολουθεί.

Ο γνωστός ηθοποιός και παίκτης του πρώτου κύκλου, που πρόσφατα συγκλόνισε για την απώλεια του πατέρα του, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα για τον φετινό κύκλο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς προβάλλει περισσότερο το ριάλιτι και όχι τα αγωνίσματα και τις αθλητικές επιδόσεις.

Γιώργος Χρανιώτης Survivor

Survivor 4: Το σχόλιο του Χρανιώτη για τον φετινό κύκλο

«Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό… Βγήκα πολύ δυνατότερος.

Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του.

Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει».

Survivor 4: Έξαλλος με Ατζούν για το Αιγαίο ο Μικρούτσικος - «Ντεν μπορείς να...»

Έξαλλος με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και μια δήλωσή του ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τα έβαλε με τον Τούρκο παραγωγό για μια δήλωσή του στο Survivor, η οποία προκάλεσε.

Ο Ατζούν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Ελλάδα–Τουρκία, τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά και άδραξε την ευκαiρία να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί αν είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Survivor 4: Η απάντηση του Μικρούτσικου στον Ατζούν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει την δήλωση που έκανε ο Ατζούν και τον έκανε έξαλλο, στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε.

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Το Αιγαίο που έχει όλα αυτά τα ελληνικά νησιά είναι δικό μας. Οι διάφορες συμβάσεις μας έχουν δώσει όλο το Αιγαίο. Εγώ έχω σπίτι στο κέντρο του Αιγαίου, στην Μήλο. Κατά τον Acun Ilicali αυτό το σπίτι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σήμερα μπορεί να το έχω εγώ, αύριο μπορεί να το έχει ο Τούρκος.

Όχι, κύριε Acun, όχι! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα, η οποία μάλιστα, είναι ελληνική βάσει συμβάσεων, βάσει ιστορίας, βάσει των πάντων. Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα», είπε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share