Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Διέκοψαν τα γυρίσματα! Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου - Ατζούν μπροστά στις κάμερες

Τι κόπηκε στο μοντάζ και δεν είδαμε ποτέ εχθές

27 Μαΐου 2021 10:56
Survivor spoiler: Διέκοψαν τα γυρίσματα! Άγριος τσακωμός Τριαντάφυλλου - Ατζούν μπροστά στις κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποιο είναι το παρασκήνιο από τον τσακωμό του Ατζούν με τον Τριαντάφυλλο μπροστά στις κάμερες; Γιατί διακόπηκαν τα γυρίσματα;

Λίγο πριν το αγώνισμα, στο οποίο θα έπαιζαν οι παίκτες για να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, ο Ατζούν ανακοίνωσε πως θα μπορούσε να γίνει αντί για ομαδικό ατομικό λόγω του ότι ο Τριαντάφυλλος μπορεί και να μην έπαιζε (ξανά). Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Μπλε ομάδα και η πρώτη που μίλησε ήταν η Καρολίνα λέγοντας πως δεν την αφορά αν θα παίξει ή όχι ο Ντάφυ, πως αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολύ καιρό και πως οι Μπλε θέλουν το παιχνίδι να παραμείνει ως έχει, δηλαδή ομαδικό.

Με γρήγορες διαδικασίες είδαμε τον Ατζούν να ανακοινώνει πως είναι σεβαστή η άποψη των Μπλε και πως το παιχνίδι θα γίνει έτσι όπως είχε καθοριστεί εξ' αρχής.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως για να παρθεί αυτή η απόφαση από την παραγωγή, προηγήθηκε ένας μεγάλος καυγάς τον οποίο και δεν είδαμε ποτέ γιατί υπήρξαν ατάκες από παίκτες που... δεν επιτρεπόταν να ακουστούν στην τηλεόραση και ειδικά την συγκεκριμένη ώρα που βλέπουν και παιδιά.

Η σκηνή που κόπηκε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο που μας μεταφέρει καθημερινά τα spoils αλλά και τόσα παρασκήνια μας αποκάλυψε πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share