Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Survivor spoiler 27/05: Το μυστικό deal του Ατζούν με τον Τριαντάφυλλο - Γι' αυτό δεν αποχώρησε!

Τι συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο σε σχέση με κάθε άλλο παίκτη του Survivor!

27 Μαΐου 2021 08:30
Survivor spoiler 27/05: Το μυστικό deal του Ατζούν με τον Τριαντάφυλλο - Γι' αυτό δεν αποχώρησε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο σχετικά με την μυστική συμφωνία ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Ατζούν!

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει προ δύο εβδομάδων την απόφαση του Ντάφυ να αποχωρήσει από το Survivor, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε! Ποια είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που έπεισε τον Τριαντάφυλλο να παραμείνει; Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόφαση του Ατζούν να κάνει αύξηση στους μισθούς των παικτών, μετά την παράταση του Survivor. Ωστόσο δεν ήταν ο κύριος λόγος.

Ο Ντάφυ έχει βγάλει ήδη πάρα πολλά χρήματα στο Survivor και σίγουρα δεν θα έβαζε πάνω από την οικογένειά του τα επιπλέον λεφτά! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος παίκτης - πατέρας στην ιστορία των ελληνικών Survivor που έχει παραμείνει τόσο πολύ στο Survivor! Όλοι οι παίκτες που έφτασαν μέχρι τέλους δεν ήταν γονείς και σίγουρα αυτό δεν ήταν τυχαίο! Ο μόνος που μας έρχεται στο μυαλό και έφτασε σχετικά μακριά ενώ ήταν πατέρας ήταν στο Survivor 2 ο Μιχάλης Μουρούτσος! Ωστόσο είχε μείνει σίγουρα πιο μικρό διάστημα από ότι ο Τριαντάφυλλος, μιας και δεν είχε προλάβει να παραμείνει μέχρι να γίνει το παιχνίδι ατομικό!

Survivor spoiler 27/05

Survivor spoiler: Η μυστική συμφωνία του Ατζούν με τον Τριαντάφυλλο!

Ο Τριαντάφυλλος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, όταν έσκασαν μαζικά οι αποχωρήσεις του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη! Ωστόσο αποχώρηση Ντάφυ δεν είδαμε ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχαμε σωστή πληροφόρηση! Απλά σε αντίθεση με την περίπτωση του Νίκου, η παραγωγή κατάφερε να πείσει τον Τριαντάφυλλο να μείνει! Όχι ότι τον είχε τρελή ανάγκη, αλλά αν έφευγε τρίτος παίκτης οικειοθελώς μέσα σε 3 μέρες θα τίναζε το παιχνίδι στον αέρα, συν του ότι το γεγονός πως δεν αγωνίζεται ο Τριαντάφυλλος συχνά προκαλεί ίντριγκες και τσακωμούς στο παιχνίδι.

Η μυστική συμφωνία λοιπόν του Ντάφυ με τον Ατζούν ήταν όχι απλά να μιλήσει στο τηλέφωνο με την οικογένειά του, αλλά να ξαναγίνει αυτό κι άλλες φορές, αν τελικά παραμείνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο! Αυτή ήταν η τελική πρόταση του Τούρκου στον τραγουδιστή (μαζί με την αύξηση στις αποδοχές του) που έπεισαν τον Τριαντάφυλλο τελικά να παραμείνει. Γι' αυτό άλλωστε εμφανίζεται τελευταία και αρκετά ανεβασμένος ψυχολογικά.

Για Survivor spoil ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share