Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Η Καρολίνα δίκασε κλίκα και παραγωγή που τους στηρίζει μπροστά στον Ατζούν»

Διχασμένο το Twitter, έγινε λάβρος ακόμη μια φορά προς τον Τριαντάφυλλο

27 Μαΐου 2021 00:10
Survivor 4: «Η Καρολίνα δίκασε κλίκα και παραγωγή που τους στηρίζει μπροστά στον Ατζούν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor είχε και πάλι φοβερές εξελίξεις να μας παρουσιάσει, με το Twitter να έχει πάρει «φωτιά» από όσα έγιναν στο σημερινό (26/5) επεισόδιο, αν και οι περισσότεροι φαίνεται πως συμφώνησαν, τόσο με την τιμωρία του Τριαντάφυλλου από τον Ατζούν όσο και από τη γενική στάση της Καρολίνας.

Οι οπαδοί του εκάστοτε παίκτη δίνουν τη δική τους διαδικτυακή «μάχη», με άλλους να κράζουν τον Τριαντάφυλλο για το θέμα του τραυματισμού του και έτερους να μη συμπαθούν τους Amigos. Τα πιο σημαντικό κομμάτι, φυσικά, ήταν η αποχή του Τριαντάφυλλου στο αγώνισμα από κάποια στιγμή και ύστερα, αλλά και η αντίδραση της Καρολίνας στην απόφαση του Ατζούν να κάνει το αγώνισμα ατομικό.

Survivor 4: «Μάχη» στο Twitter για Καρολίνα, Τριαντάφυλλο και Σάκη

Το Twitter αποθέωσε σε εκείνο το σημείο την Καρολίνα και τα έβαλε με τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τη Μαριαλένα, θεωρώντας πως αποκαλύφθηκαν, τόσο η στάση της κλίκας όσο και η στήριξή της από την παραγωγή, αν και για πρώτη φορά ο «Ντάφυ» τιμωρήθηκε.

Survivor spoiler 26/05: «Είστε ψεύτες» - Άγριο κράξιμο του Ηλία σε Σάκη και Μαριαλένα

Survivor spoiler: Ένας άγριος καβγάς σημειώθηκε μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με το δίδυμο να δέχεται σκληρή επίθεση από τον πρώτο για τη στάση τους στο Survivor.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι αλήθεια, ότι έχουν... ανακατέψει ουκ ολίγες φορές την τράπουλα φέτος, ειδικά από τη μέρα που ο επιχειρηματίας μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Αμφότεροι έχουν κατηγορηθεί για «κωλοτούμπες» και όχι μόνο, ενώ έντονο αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει η φύση της σχέσης τους.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι δεν χάνουν ευκαιρία να τους σχολιάσουν, βλέποντας αρκετές ανατροπές στη στάση του ενός για τον άλλο, αν και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει έντονος συναισθηματισμός μεταξύ τους. Σε αρκετούς, μάλιστα, αυτό φαίνεται σαν στρατηγική, με την άποψή τους να παρουσιάζεται ξεκάθαρα στο επεισόδιο του αγώνα με τους Τούρκους.

Survivor spoiler: Η ενόχληση του Ηλία με Σάκη-Μαριαλένα και ο καβγάς στην παραλία
Τόσο μετά το τέλος του αγωνίσματος όσο και εν συνεχεία στην παραλία, ο Ασημακόπουλος και ο Ηλίας σχολίασαν αρνητικά όσα συνέβησαν, με το δεύτερο ειδικά να κάνει κίνηση, σαν να έχει τάση για εμετό. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έμεινε μονάχα εκεί.

Μόλις γύρισαν ο Σάκης, η Μαριαλένα και η υπόλοιπη κόκκινη ομάδα, μετά την κατάκτηση του επάθλου, ο Ηλίας τους επιτέθηκε. «Είστε μεγάλοι ψεύτες, κάνετε όλα αυτά για να δείχνετε τη σχέση σας στον κόσμο και για να μείνετε στο παιχνίδι», τους είπε ο Ηλίας, με τη Μαριαλένα να αντιδρά έντονα.

«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας πεις το τι νιώθουμε ο ένας για τον άλλο», απάντησε από την πλευρά του ο Σάκης, ο οποίος πάντως για ακόμη μια φορά δε θέλησε να δώσει περαιτέρω ένταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα, κάτι που, άλλωστε, είναι μέρος της στρατηγικής του, καθώς είτε την κάνει... υπόγεια βάζοντας άλλον να τσακωθεί για εκείνον είτε αποφεύγει τους καβγάδες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share