Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Νεύρα για την Καρολίνα - Πυρ και μανία με τον Ατζούν πριν από το αγώνισμα

Δε δίστασε να τα βάλει μαζί του με αυτό που τους ανακοίνωσε!

26 Μαΐου 2021 23:28
Survivor 4: Νεύρα για την Καρολίνα - Πυρ και μανία με τον Ατζούν πριν από το αγώνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεύρα έδειξε στον Ατζούν Ιλιτζαλί η Καρολίνα Καλύβα πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου στο Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει μια απόφαση, που σε κανέναν δεν άρεσε.

Ο Ατζούν συγκέντρωσε τους παίκτες πριν από το αγώνισμα και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού, όταν τους είπε πως μέρος του επάθλου, είναι και το ταξίδι στο Μαϊάμι. Στη συνέχεια, όμως, είπε κάτι που βρήκε αντίθετη την μπλε ομάδα.

Survivor 4: Η απόφαση του Ατζούν που νευρίασε την Καρολίνα

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως το αγώνισμα θα γινόταν ατομικό και δύο νικητές θα έπαιρναν ακόμη δύο άτομα μαζί τους στο Μαϊάμι, καθώς θα ήταν άδικο να είναι ομαδικό λόγω του τραυματισμού του Τριαντάφυλλου. Η Καρολίνα, εκεί, αντέδρασε λέγοντας πως ο «Ντάφυ» είναι το πρόβλημα και θέλει την ομάδα της για το έπαθλο, με την ένταση ίσως να μεταφέρεται από την παραλία.

Κάπως έτσι, ανάγκασε τον Ατζούν να πάρει πίσω την απόφασή του, επισημαίνοντας πως τελικά το αγώνισμα θα είναι ομαδικό.

Survivor spoiler 26/05: Τρόμος για τον Ατζούν - Γι' αυτό αποφάσισε να κάνει "μίξη" Ελλάδος - Τουρκίας!

Survivor spoiler: Μπορεί πολλοί να πιστεύουν πως ο Ατζούν πήρε την απόφαση για "μίξη" Ελλάδος - Τουρκία επειδή καταρρέει το ελληνικό Survivor στην τηλεθέαση, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική!

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχει σημειωθεί τεράστια πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του Survivor και σ' αυτό μεγάλο ρόλο παίζει σίγουρο η... παράταση που πήρε καθώς και η αποχώρηση των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη! Τo Survivor έχει αρχίζει και κουράζει υπερβολικά και ο Ατζούν πήρε την απόφαση για ανάμειξη του ελληνικού και τουρκικού Survivor, τουλάχιστον για μια εβδομάδα! Ωστόσο ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι άλλος.

Survivor spoiler: Γιατί αποφάσισε ο Ατζούν να κάνει μίξη Ελλάδος - Τουρκίας;

Αρχικά να σας τονίσουμε πως ο δεν θα είναι για μια εβδομάδα η εξέλιξη αυτή αλλά θα υπάρξει... παράταση. Μπορεί να μην το δούμε την επόμενη εβδομάδα, όμως θα συνεχιστεί. Και ο λόγος είναι πως έρχεται το... Euro και κάτι πρέπει να κάνει ο Ατζούν για να μην καταρρεύσει το όλο πρότζεκτ! Και θα μας πείτε ναι αλλά γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις δύο χώρες; Η απάντηση είναι πως η Τουρκία, σαν Εθνική Ομάδα, συμμετέχει στο Euro και μάλιστα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας, στις 11 Ιουνίου, απέναντι στην Ιταλία.

Survivor spoiler 26/05: Τρόμος για τον Ατζούν

Ο Τούρκος γνωρίζει πολύ καλά πως το ενδιαφέρον των Τούρκων τηλεθεατών θα "πέσει" στο Euro και θα φροντίσει σε πρώτη φάση να μην έχει επεισόδιο στην Τουρκία ημέρες που παίζει η Εθνική τους ομάδα!

Από κει και πέρα όμως επέλεξε να βάλει στην καθημερινότητα των Τούρκων τηλεθεατών και τους Έλληνες παίκτες, ώστε να υπάρχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω και να "τραβήξει" όσο πάει η τηλεθέαση! Μην σας κάνει εντύπωση κι όλας αν δούμε κανα ειδύλλιο ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες παίκτες! Νούμερα είναι αυτό και ο εφιάλτης προ των πυλών. Κάτι πρέπει να κάνει και ο Ατζούν.

Για Survivor spoil ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share