Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η κόντρα συνεχίζεται - Αυτή την πρώην συμπαίκτριά του έκανε unfollow ο Μπάρτζης

Δε θέλει καν να τη βλέπει μπροστά του!

26 Μαΐου 2021 19:32
Survivor 4: Η κόντρα συνεχίζεται - Αυτή την πρώην συμπαίκτριά του έκανε unfollow ο Μπάρτζης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ύστερα από την περιπέτεια του Survivor, με τον ίδιο να διατηρεί ακόμη τις κόντρες του με πρώην συμπαίκτες και μία εξ αυτών, τον είδε να της κάνει unfollow.

Survivor 4: Αυτήν έκανε unfollow ο Νίκος Μπάρτζης

Η αποκάλυψη έγινε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης (26/5) όπου έγινε γνωστό ότι οι δυο πρώην παίκτες δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή και το επιβεβαίωσε η κίνηση του Νίκου, που παράλληλα περνά όμορφες στιγμές με τον Τζέιμς, να την κάνει unfollow στα social media.

Ο λόγος, φυσικά, για την Ελευθερία Ελευθερίου που στο παιχνίδι είχε μαζί του πολλές έντονες στιγμές.

Survivor spoiler: Ο Ατζούν «σκότωσε» τον Μπάρτζη - Έναν χρόνο τραυματίας στο σπίτι του

Survivor spoiler: Άσχημα είναι τα νέα, που έρχονται από το... ελληνικό «μέτωπο» του Survivor, με τον Νίκο Μπάρτζη να έχει γυρίσει στην χώρα μέσα σε αποθέωση, αλλά να αναγκάζεται εξαιτίας της ταλαιπωρίας, που δέχθηκε στον Άγιο Δομίνικο, να μείνει ίσως στο σπίτι του για έναν χρόνο και παραπάνω.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αναγκάστηκε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τραυματίστηκε άσχημα και οι αποκαλύψεις, που προέκυψαν, έκαναν λόγο για πρόβλημα στον χιαστό. Ο ίδιος, μάλιστα, πάλεψε πάρα πολύ να μείνει και να αγωνιστεί, αλλά ήταν αδύνατο.

Η γνωμάτευση, που έχει προκύψει, μάλιστα, είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Νίκος Μπάρτζης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο, ήτοι τον χειρότερο ίσως τραυματισμό, που μπορεί να τύχει σε έναν αθλητή, κάτι που ως ποδοσφαιριστής γνωρίζει πολύ καλά.

Πρόκειται για έναν τραυματισμό, ο οποίος δεν έχει σύντομο χρόνο αποκατάστασης, αφού επί της ουσίας κόβει τα πόδια στη μέση. Το χειρουργείο είναι, συνήθως, η πιο ενδεδειγμένη λύση, καθώς η θεραπεία χρειάζεται πολύ μεγάλο διάστημα, έως την πλήρη αποθεραπεία, χωρίς να είναι σίγουρο, μάλιστα, ότι δε θα επανέλθει αυτός ο τραυματισμός.

Για τους αθλητές, που ανταποκρίνονται καλά στην αποθεραπεία, το διάστημα μέχρι την επιστροφή στη δράση είναι 6 μήνες. Έχουν υπάρξει, όμως, και πιο περίπλοκες περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική τα τελευταία χρόνια του κορυφαίου μπασκετμπολίστα, Ντέρικ Ρόουζ, που επανήλθε στα παρκέ 18 μήνες μετά και, μέχρι σήμερα, ποτέ δεν επανήλθε στο ίδιο επίπεδο. Και, τώρα, μιλάμε για πολύ γυμνασμένα άτομα, που λαμβάνουν σωστή διατροφή. Φανταστείτε, λοιπόν, τι μπορεί να συμβεί στην περίπτωση του ταλαιπωρημένου και πεινασμένου Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος ίσως και να σώθηκε από το γεγονός, ότι μπήκε καλά γυμνασμένος στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Ο ρόλος του Ατζούν στον τραυματισμό του Μπάρτζη

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, πάντως, δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτό το θέμα. Δε γνωρίζουμε τι έχει υπογραφεί στα συμβόλαια και κατά πόσο μπορεί να «κυνηγήσει» την παραγωγή ο Μπάρτζης για αυτό το σοβαρό τραυματισμό, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτό το χτύπημα έχει την υπογραφή του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος βέβαια έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής, ότι αναλαμβάνει την κάλυψη τέτοιων περιπτώσεων.

Στο χθεσινό (23/5) επεισόδιο, άλλωστε, μάθαμε από τον Ηλία, τον Σάκη και τους υπόλοιπους παίκτες, ότι άπαντες έχουν ένα πρόβλημα τραυματισμού, αφού ο Ατζούν έχει παρατείνει πολύ το ριάλιτι, προκειμένου να διατηρήσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στο «βωμό» αυτών, άλλωστε, έβαλε στους παίκτες το αγώνισμα με τα βάρη, το οποίο και τους «διέλυσε». Θυμόμαστε τον Τζέιμς να λέει, ότι το πρόβλημα στη μέση του από εκεί προέκυψε, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν επίσης κατάκοποι μερικές εβδομάδες από εκείνη τη δοκιμασία, με το Athensmagazine.gr να σας έχει εξηγήσει το λόγο, που ήταν ακραία επικίνδυνη για την υγεία τους.

Αν ο Μπάρτζης, μάλιστα, είχε ήδη κάποιο πρόβλημα στο γόνατο πριν από εκείνο το αγώνισμα, τα βάρη το έκαναν σίγουρα ακόμη χειρότερο, όπως και τα επόμενα αγωνίσματα. Κάπως έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία για την ευθύνη του Ατζούν στο γεγονός, ότι μπορεί για έναν χρόνο να μείνει σπίτι του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share