Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Η Άννα Μαρία με τον σύντροφό της και τον Τζέιμς Καφετζή για φαγητό στη Βουλιαγμένη

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Κοσμοσυρροή στο σημείο ξανά για μια selfie μαζί τους

26 Μαΐου 2021 08:22
Survivor: Η Άννα Μαρία με τον σύντροφό της και τον Τζέιμς Καφετζή για φαγητό στη Βουλιαγμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελικά μόνο “κροκοδείλια” δεν ήταν τα δάκρυα του «πρίγκιπα», όπως έχουν βαφτίσει τον Τζέιμς χάρη στον ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Χάρι. «Ήταν η κολλητή μου και θα μου λείψει πάρα πολύ», είχε δηλώσει μετά την αποχώρηση της Άννας-Μαρίας Βέλλη, επομένως ήταν φυσικό πως θα κάνουν πολλή παρέα αφότου έφυγε κι εκείνος από το Survivor οικειοθελώς.

Πρώτη στάση τους, η γενέτειρά του Ρόδος, με τον Τζέιμς Καφετζή να απολαμβάνει υποδοχή ήρωα στο αεροδρόμιο, σε ένα happening που “βούλιαξε” το “νησί των Ιπποτών” και δύσκολα θα επαναληφθεί - εκτός ίσως από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Λίγες μέρες αργότερα τον ακολούθησε η Ami-Yiami, όπως είναι το παρατσούκλι της στο YouTube, με την οποία επέστρεψαν στην Αθήνα για να υποδεχτούν τον Νίκο Μπάρτζη και να συμπληρώσουν ξανά την αχώριστη τριάδα του “Survivor”. Το μεγάλο γλέντι, στο οποίο θα βρίσκονταν κι εκείνοι, μπορεί να ακυρώθηκε εξαιτίας της φωτιάς στην Κορινθία, όμως η παρέα δεν χωρίστηκε.

Το YOU τούς συνάντησε σε καφετέρια στη Βουλιαγμένη, μαζί με τον σύντροφο της Άννας-Μαρίας Βέλη, Άκη Σβολάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share