Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 26/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Μπλε ή κόκκινοι;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Μαΐου 2021 08:05
Survivor spoiler 26/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Μπλε ή κόκκινοι;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο για το Survivor 4 με τους κόκκινους και τους μπλε, μετά την μίξη με τους Τούρκους, να μάχονται για ένα νέο έπαθλο!

Χτες είδαμε τη κόκκινη ομάδα να κερδίζουν με 10-9 και να απολαμβάνουν ακόμα ένα απίστευτο έπαθλο, με τους Τούρκους και τους Έλληνες να χαίρονται μαζί για την επιτυχία αυτή. Αυτή η νίκη έδωσε μεγάλη ψυχολογία στη κόκκινη ομάδα, η οποία μετά την ήττα της Κυριακής επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα και τα έπαθλα, την πρώτη εβδομάδα που δεν θα έχουμε αποχώρηση!

Σήμερα έχουμε νέο αγώνισμα, με νέο μεγάλο έπαθλο που θα απολαύσουν οι δύο αντίπαλοι. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Από τη μια οι μπλε έδειξαν πως έχουν ένα σύνολο με περισσότερους καλούς παίκτες, αφού και οι Τούρκοι είναι αρκετά δυνατοί, όμως οι κόκκινοι έχουν μονάδες, όπως ο Σάκης Κατσούλης, που χαρίζουν σίγουρες νίκες. Πρόκειται επομένως για δύο ισοδύναμες ομάδες που καλούνται να διαχειριστούν την ψυχολογία τους για να φτάσουν στη νίκη!

Survivor spoiler 26/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα! Μπλε ή κόκκινοι;

Survivor spoiler 26/05: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Μπλε ή κόκκινοι;

Σημαντική μέρα η σημερινή για τις δύο ομάδες, αφού θα αγωνιστούν για ένα σπουδαίο έπαθλο, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό! Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στη μεγάλη νίκη; Ακόμα ο ΣΚΑΙ δεν μας έχει δώσει trailer, οπότε καταλαβαίνετε πως είναι λογικό να μην γνωρίζουμε πολλά γύρω από τον στίβο μάχης, ωστόσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το νικητή της ημέρας! Ωστόσο επειδή τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί μια αστάθεια στις διαρροές θα σας αποκαλύψουμε την διαρροή κατά 90%!

Ποιοι κερδίζουν λοιπόν το έπαθλο της Τετάρτης (26/05);

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές της ημέρας θα είναι οι κόκκινοι, κατά 90%! Για σίγουρο αποτέλεσμα περιμένετε νέο spoil εντός της ημέρας! Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη γύρω από το Survivor 4 στο Athensmagazine.gr!

Για Survivor spoil ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share