Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει - Τα πέταξαν όλα και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία

Χαμός στη παραλία

25 Μαΐου 2021 23:36
Survivor 4: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει - Τα πέταξαν όλα και έκαναν γυμνοί ηλιοθεραπεία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Λίγο η πείνα, λίγο η κούραση, λίγο το ότι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο μερικούς μήνες και πλέον η παραλία είναι σαν το σπίτι τους, οι παίκτες φαίνεται πώς έχουν ξεχάσει την ύπαρξη της κάμερας.

Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν γυμνοί ηλιοθεραπεία. Ναι, ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε στο video παρακάτω.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε την αρχή και οι Κόρο, Ασημακόπουλος και Καρολίνα ακολούθησαν το παράδειγμά τους. Βέβαια, στη παρέα ήταν και η Νικολέτα Χαμπέρη, η οποία όμως όταν είδε τον Μπόγδανο να τα πετάει όλα έξω έκρυψε τα μάτια της με τη μπαντάνα της και ο Μπόγδανος είπε αστειευόμενος πώς το βράδυ θα βλέπει εφιάλτες.

Έτσι, η Νικολέτα έφυγε και άφησε την νέα μπλε ομάδα ν΄ απολαύσει γυμνή τον καυτό ήλιο του νησιού. Παράλληλα, δείτε την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για το μεγάλο φινάλε.

Survivor 4: Τριαντάφυλλος: «Έχω ξενερώσει. Θα γούσταρα να...»

Survivor 4: Αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτό έχει ξενερώσει τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος το σχολίασε με τους συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας on camera δήλωσε πως έχει ξενερώσει πάρα πολύ που αυτή την εβδομάδα δεν θα υπάρχει ασυλία και συνεπώς αποχώρηση!

«Έχω ξενερώσει πάρα πολύ που δεν θα έχουμε ασυλία αυτή την εβδομάδα! Θέλω αυτλες τις Τετάρτες που όλοι έχουμε αγαπήσει, που έχω αγαπήσει κι εγώ, που έχω επικοινωνία με τον κόσμο, που έχει γράψει το κοντέρ δέκα, να γράψει και έντεκα και δώδεκα και δεκατρία και δεν ξέρω που θα σταματήσει! Απλά θα γούσταρα πάρα πολύ να είχαμε ασυλία, αλλά χαίρομαι για τον Σάκη και τη Μαριαλένα γιατί αγχώνονται με αυτό το θέμα και τους λέω πως δεν χρειάζεται γιατί ο κόσμος βλέπει και αν τους αγαπάει δεν έχουν να φοβούνται τίποτα» δήλωσε χαρακτηριστικά!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share