Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Όλοι παρακαλούν τον Τριαντάφυλλο - «Βροχή» οι προτάσεις για συνεργασία μετά το ριάλιτι

Περιζήτητος ο «Ντάφυ» με πάνω από 400 προτάσεις!

25 Μαΐου 2021 15:49
Survivor 4: Όλοι παρακαλούν τον Τριαντάφυλλο - «Βροχή» οι προτάσεις για συνεργασία μετά το ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός γίνεται για τον Τριαντάφυλλο, που μπορεί να έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, αλλά... τα καλύτερα έρχονται μετά το ριάλιτι, καθώς οι προτάσεις έχουν πέσει «βροχή» για τον τραγουδιστή, αν και είναι αλήθεια πως ο ίδιος δε βρέθηκε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Η ζήτηση του τραγουδιστή μετά την συμμετοχή του στο Survivor είναι... ανάρπαστη ενώ η αμοιβή του έχει φτάσει στον... Θεό, με το συνεργάτη και φίλο του, Χρήστο Παπαμήτρου, να κάνει λόγο για πάνω από 400 προτάσεις.

Survivor 4: Περιζήτητος ο Τριαντάφυλλος μετά το ριάλιτι

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε σας είχα πει πως εγώ θα ήθελα να κάτσει στο παιχνίδι μέχρι τον Μάη και μετά θα ήθελα να βγει γιατί θα έχουμε δουλειά. Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε να φάμε ξύλο έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν δεν βγει ο Τριαντάφυλλος να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούμε να κλείσουμε καμία ημερομηνία. Την προηγούμενη φορά οι αιτήσεις ήταν 400 τώρα έχουμε σταματήσει να μετράμε. 200% αύξηση πάνω η εμφάνισή του στα μαγαζιά».

Survivor 4: Το Twitter απαιτεί την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου - «Σήκω φύγε άμπαλε»

Το Survivor έχει φτάσει στην κορύφωσή του κι έχει μπει στην τελική ευθεία, μέχρι την ανάδειξη του φετινού νικητή, με αρκετά περιστατικά να έχουν βάλει «φωτιά» στο παιχνίδι και το Twitter να απαιτεί την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Ο τραγουδιστής κατάφερε για ακόμη μια φορά να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, με τους αντιπάλους του στο τελευταίο αγώνισμα να επιτίθενται χωρίς όριο στον ίδιο, καθώς αποφάσισε ξανά να... παρατήσει το αγώνισμα και να επικαλεστεί τον τραυματισμό του.

Survivor 4: Λαϊκή απαίτηση να φύγει ο «Ντάφυ» - Επίθεση και στους Amigos

Το Twitter, πάντως, πήρε σαφή θέση εναντίον του για όλα όσα έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει φύγει από μόνος του από το ριάλιτι επιβίωσης. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι υπάρχει συμπάθεια για τους «εχθρούς» του, καθώς οι φωνές στο αγώνισμα και το σκηνικό στην παραλία δεν άρεσε στον κόσμο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share