Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/05: Ήρθε η ώρα - Αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με ασυλία

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr - Ποιος κερδίζει;

25 Μαΐου 2021 07:23
Survivor spoiler 25/05: Ήρθε η ώρα - Αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με ασυλία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Ήρθε η στιγμή, που πολλοί ίσως και να περίμεναν, καθώς Έλληνες και Τούρκοι θα συναντηθούν σε αγώνισμα στο Survivor, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό έπαθλο και ασυλία, αν και ορισμένοι ίσως απογοητευτούν από όσα θα δουν.

Μετά από αρκετούς καβγάδες και όχι μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει έρθει η ώρα να αλλάξει λίγο το κλίμα και να... ελαφρύνει λίγο, καθώς οι εναπομείναντες Έλληνες και Τούρκοι παίκτες θα συναντηθούν, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρουσιάζει τον αγώνα.

Σε αρκετούς θα ξυπνήσουν μνήμες, τόσο από το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας στον τρίτο κύκλο όσο από το πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, όπου ο Ντάνος είχε ανακηρυχθεί σχεδόν σε... εθνικό ήρωα, επιχειρώντας να φέρει σχεδόν μόνος του στο τέλος μια επική νίκη στην ελληνική ομάδα.

Survivor spoiler: Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων - Ποιος κερδίζει;

Τι θα γίνει αυτή την φορά, όμως; Όπως σας είχε μεταφέρει το Athensmagazine.gr, οι Έλληνες και οι Τούρκοι δίνουν ραντεβού κάνοντας μίξη μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Οι «Κόκκινοι» του ελληνικού Survivor θα παίξουν με τους «Κόκκινους» του τουρκικού, ενώ το ίδιο θα ισχύσει αντίστοιχα για τις μπλε ομάδες του ριάλιτι.

Κάπως έτσι, δε θα έχουμε κάποιο αγώνα μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, όπως ίσως θα ήθελαν οι τηλεθεατές, καθώς ο Ατζούν έχει φροντίσει σε διάφορες περιπτώσεις να προωθήσει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών. Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, τη δική του αγάπη για την Ελλάδα, νιώθοντας κάθε φορά... σαν στο σπίτι του, όταν μας επισκέπτεται. Το είδαμε στο πάρτι της ένωσης, αλλά και σε μια επικράτηση της κόκκινης ομάδας για πάρτι σε κλαμπ.

Ακόμη μια σημαντική είδηση, που έχουμε να σας μεταφέρουμε, είναι πως ο αγώνας αυτός θα έχει και έπαθλο την ασυλία, τουλάχιστον για τους Τούρκους. Όπως βλέπουμε στο trailer του τουρκικού Survivor, στο τέλος υπάρχει συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα έχουμε και υποψηφιότητες. Αναμένουμε και το trailer του ελληνικού, ώστε να διαπιστώσουμε, αν ισχύει το ίδιο.

Πέραν αυτών, όμως, γνωρίζουμε και ποιος θα είναι ο νικητής. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα έχει προβάδισμα και, μάλιστα, σας έχουμε και το trailer από το τουρκικό Survivor, όπου η κάμερα είναι... κολλημένη στον Τριαντάφυλλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share