Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 24/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

24 Μαΐου 2021 13:41
Survivor spoiler 24/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Μια ακόμη βραδιά γεμάτη με ανατροπές στο Survivor θα είναι η σημερινή (24/5), με τους παίκτες των δύο ομάδων να συναντώνται στο στίβο μάχης και να αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας, αποκτώντας την ευκαιρία να μιλήσουν με δικούς τους ανθρώπους.

Το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στην κορύφωσή του, αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή για αυτή την χρονιά. Πρόκειται για τον ίσως πιο ξεχωριστό από τους τέσσερις κύκλους, που έχουν προβληθεί από τον ΣΚΑΪ, με το στοιχείο της ίντριγκας πιο έντονο από ποτέ και την επιβίωση να είναι ένα πραγματικά σημαντικό θέμα.

Ενδεικτικό είναι το τι έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής (23/5). Οι Amigos δεν άντεξαν να βλέπουν τον Τριαντάφυλλο να παίζει με στρατηγική, αποφασίζοντας το πότε εκείνος θα μπαίνει ή θα βγαίνει στους αγώνες, επικαλούμενος όποτε επιθυμεί τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν μετά την αναμέτρηση για το έπαθλο φαγητού και... βόλτας με το σκάφος.

Οι παίκτες των δύο νέων ομάδων, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έρθουν σε ένταση αρκετές φορές, κάτι που αναμενόμενα θα δούμε, αν συνυπολογίσουμε και το trailer του σημερινού (24/5) επεισοδίου, στο οποίο όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους να μπορέσουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor spoiler: Ποιος παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας;

Οι δύο ομάδες έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, με τον Σάκη μεν κορυφαίο στη μία πλευρά, αλλά τους Τριαντάφυλλο και Μαριαλένα σε κακή κατάσταση, ενώ στην μπλε ομάδα έχουν ξαναβρεθεί οι Amigos.

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

Ποιος, όμως, θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας της Δευτέρας; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι νικητές αυτή την φορά είναι οι «Μπλε».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share