Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Στημένοι... μέχρι και οι φοίνικες - Το νέο περιστατικό που «πρόδωσε» την παραγωγή

Για ακόμη μια φορά εκτέθηκαν...

24 Μαΐου 2021 11:55
Survivor spoiler: Στημένοι... μέχρι και οι φοίνικες - Το νέο περιστατικό που «πρόδωσε» την παραγωγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor φαίνεται πως είναι ένα ριάλιτι, στο οποίο κάθε σκηνικό, που παρακολουθούμε και φανατίζει αρκετό κόσμο, είναι σκηνοθετημένο, με τους... φοίνικες ακόμη να φαίνεται πως είναι στημένοι, όπως και οι ρόλοι για κάθε παίκτη.

Στο Athensmagazine.gr έχουμε αναφερθεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, όπου η παραγωγή «προδόθηκε» από κάποιο πλάνο, που εγείρει το λιγότερο υποψίες για αυτά τα στημένα σκηνικά. Έχει δώσει, άλλωστε, πολλές αφορμές για να το πιστεύει κάποιος καχύποπτος και να το... σκέφτεται καχύποπτα κάποιος καλόπιστος.

Κι επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να «φουντώσει» ακόμη περισσότερο τις φήμες, στις οποίες αναφερόμαστε περί ρόλων και σκηνοθετημένων σκηνικών. Αυτό έγινε στο τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής (23/5), λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου, στο οποίο νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα.

Survivor spoiler: Ατζούν, μας κατάλαβαν ξανά...

Συγκεκριμένα, εκεί βλέπουμε την μπλε ομάδα να ειρωνεύεται την τριάδα των Τριαντάφυλλου, Σάκη και Μαριαλένας, με τον «Κόρο» να τα έχει βάλει, για κάποιο λόγο, με την Ελένη Χαμπέρη. Αυτά που φορά, όμως, έφεραν αμέσως απορίες και η Ανθή Σαλαγκούδη... ξεσκέπασε το στήσιμο.

Σαλαγκούδη ανάρτηση για Κόρο

Η πρώην παίκτρια του Survivor παρατήρησε, όπως και πολλοί ακόμη, ότι ο «Κόρο» φορούσε το μαγιό της, με συνέπεια να κάνει μια χιουμοριστική ανάρητηση στο Instagram. Από την άλλη, βέβαια, «πρόδωσε» την παραγωγή, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν δικαίως... πού βρήκε αυτό το μαγιό ο «Κόρο», με την Ανθή να έχει φύγει εδώ και καιρό από τον Άγιο Δομίνικο.

Ένα σενάριο πιθανό, είναι η παραγωγή να κράτησε αυτό το μαγιό, μιας και τόσο καιρό οι παίκτες δεν το είχαν βρει από μόνοι τους και, για την εξυπηρέτηση αυτής της διακωμώδησης, το έδωσε στον «Κόρο», ώστε να υποδυθεί την Ελένη. Πρόκειται, φυσικά, για άλλο ένα περιστατικό, που δείχνει πόσο... προμελετημένα είναι όλα στο φετινό Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share