Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ανατροπή στο ριάλιτι - Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Η ανακοίνωση του Λιανού που... τους τρέλανε

23 Μαΐου 2021 22:43
Survivor 4: Ανατροπή στο ριάλιτι - Αυτές είναι οι νέες ομάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

Eπειδή υπήρξαν τρεις αποχωρήσεις με τελευταία αυτή της Νικολέτας Μαυρίδη, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε στους οκτώ παίκτες ότι θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα, κάτι για το οποίο εμείς σας είχαμε ενημερώσει.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μια διαφορετική εβδομάδα με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις γι’ αυτό λοιπόν δεν θα έχουμε αγώνες ασυλίας, αλλά δεν θα έχουμε και αποχώρηση….» και τους ανέφερε ότι σήμερα, Κυριακή θα πρέπει να αναδειχθούν δύο νέοι αρχηγοί και θα δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες.

Survivor 4: Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, οι παίκτες αγωνίστηκαν ατομικά για την ανάδειξη των αρχηγών και τη δημιουργία των νέων ομάδων.

Οι νέες ομάδες λοιπόν δημιουργήθηκαν με αρχηγούς την Καρολίνα και τον Σάκη, οι οποίοι έκαναν τον καλύτερο χρόνο από όλες τις γυναικές και τους άντρες αντίστοιχα.

Στους Μπλε λοιπόν ανήκουν οι Ηλίας, Ασημακόπουλος, Καρολίνα, Κόρο, ενώ στους Κόκκινους οι Τριαντάφυλλος, Σάκης, Μαριαλένα, Χαμπέρη.

Survivor spoiler: Χωρίς παρουσιαστή το Survivor - Αναβάλλονται επεισόδια;

Survivor spoiler: Χωρίς παρουσιαστή ενδέχεται να μείνει το Survivor, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβολή επεισοδίων και... περισσότερη παραμονή των παικτών στην παραλία, αφού δεν μπορούν μάλλον ούτε ο Ατζούν ούτε και ο Γιώργος Λιανός.

Σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες την ανάγκη του Γιώργου Λιανού να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για λίγες μέρες. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης έχει ανάγκη να δει την οικογένειά του, και δη την νεογέννητη κορούλα του, που ελάχιστα έχει χαρεί.

Τη θέση του, θεωρητικά, θα έπαιρνε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο παραγωγός δηλαδή του Survivor, κάτι που είχε κάνει με απόλυτη επιτυχία την πρώτη φορά, όπου αναγκάστηκε να πάρει το αεροπλάνο ο Λιανός. Το πρόβλημα, όμως, τώρα είναι πως ούτε και ο Ατζούν έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει.

Survivor spoiler: Ο λόγος που ο Ατζούν δεν μπορεί να παρουσιάσει

Ο λόγος, λοιπόν, που ο Ατζούν δεν μπορεί να παρουσιάσει το Survivor, είναι πως ο αδελφός του έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα να «βυθιστεί» στη θλίψη. Κάπως έτσι, τη στιγμή που ο Λιανός ετοιμαζόταν για λίγο να πάει στην Ελλάδα, ξαφνικά ο χαμός αυτός δυσκολεύει την κατάσταση, αφού εννοείται πως προτεραιότητα για τον παραγωγό έχει η οικογένειά του.

Όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι και στον ΣΚΑΪ είναι σε «αναμμένα κάρβουνα». Αν κανένας εκ των δύο παρουσιαστών δεν μπορεί να εκτελέσει το ρόλο άμεσα, καθώς είναι ήδη στην Ελλάδα τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε και σε αναβολή επεισοδίων, κάτι που θα μπορούσε και να ρίξει τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία ήδη βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, και μάλιστα σε μια στιγμή, όπου το MasterChef «παίζει δυνατά» περισσότερο από ποτέ.

Άπαντες, λοιπόν, θα καθίσουν να διευθετήσουν την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί άμεσα μια λύση και το Survivor να μην χάσει ακόμη και αυτή τη δυναμική που του έχει απομείνει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share