Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 22/05: Ψυχάρα ο Μπάρτζης - Ακύρωσε το πάρτι υποδοχής του

«Δεν μπορούμε να κάνουμε γιορτές ενώ...»

22 Μαΐου 2021 14:05
Survivor spoiler 22/05: Ψυχάρα ο Μπάρτζης - Ακύρωσε το πάρτι υποδοχής του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor έχει τελειώσει εδώ και μέρες για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αναμένεται σύντομα να γυρίσει στην Ελλάδα, τη στιγμή που ετοίμαζαν ένα μεγάλο πάρτι υποδοχής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ζευγολατιό.

Ο αγρότης του ριάλιτι επιβίωσης, όμως, έβαλε «φρένο». Μπορεί όλοι οι φίλοι του να τον περιμένουν εναγωνίως, έχοντας αγοράσει... οκάδες από πυροτεχνικό υλικό, αλλά εκείνος τους είπε, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους, ότι δεν μπορεί να κάνουν πάρτι, τη στιγμή που κόσμος χάνει τις περιουσίες του στις πυρκαγιές που πλήττουν την περιοχή.

Survivor spoiler: Η απαίτηση του Νίκου Μπάρτζη για το πάρτι υποδοχής

Τους ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι δεν θέλει να γίνει το πάρτι της υποδοχής του αύριο, ενώ είναι σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά, και πολλοί άνθρωποι πλήττονται άσχημα και βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.

«Θα υπάρξουν άλλες ημέρες για πάρτι και γιορτές», όπως είπε στους φίλους του. Κίνηση ανθρωπιάς που δείχνει το ποιόν του ανθρώπου. Ο Νίκος Μπάρτζης, πάντως, σύντομα αναμένεται στην Ελλάδα, γυρίζοντας μετά την περιπέτεια του Αγίου Δομίνικου.

Νίκος Μπάρτζης πάρτι υποδοχής

Survivor 4: Ανατροπή από Μπάρτζη - «Στην αρχή κοιμόμουν με την...»

Τα δικά του «καρφιά» έριξε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το Survivor, με το Twitter να τον αποθεώνει και τον ίδιο να μιλά για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) στην εκπομπή Love it προβλήθηκαν οι πρώτες του δηλώσεις με τις οποίες έλυσε πολλές απορίες.

Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την αποχώρηση

«Καλά είμαι. Πονάνε λίγο τα πόδια, αλλά θα φτιάξουν όλα. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία. Μου κόλλησε το πόδι. Άκουσα ένα κρακ. Όταν πήγα στον γιατρό και το είδαμε, ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι το τραυμάτισα μάλλον επειδή έβαζα παραπάνω βάρος.

Σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει και έλεγα κρίμα τώρα που έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετά χτύπησα και στο άλλο πόδι και στο τελευταίο αγώνισμα που έπαιξα, δεν άντεξα. Εισιτήριο και Ελλάδα. Η παραγωγή με άφηνε να μείνω στο παιχνίδι και να μην παίζω, αλλά δεν πρόκειται να το έκανα αυτό ποτέ. Η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά όταν έφυγα, είναι η Ελένη. Όλοι οι άλλοι πριν μια βδομάδα, ήταν σε φάση πολέμου. Ξαφνικά τι έγινε;

Εγώ κόλλησα από την πρώτη στιγμή με τον James, γιατί λέγαμε τα πράγματα όπως έχουν. Μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι. Στον James το είδα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως ο James δε θα πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό, θα μπορούσα να τον επηρεάσω. Αν καθόμουν στο παιχνίδι θα ήμουν μόνος μου. Ήμασταν μαζί 150 μέρες. Τον James τον έχω σαν αδερφό, σαν οικογένεια. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει. Είναι ο James και η Άννα Μαρία.

Αν παρέμενα στο παιχνίδι δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Το πιο αληθινό παιδί από όσα είναι μέσα είναι η Ελένη. Τις πρώτες μέρες έβλεπε πως όλοι off camera άλλαζαν. Ο James γύριζε τη φράντζα του από την άλλη και έλεγαν πως είχε στρατηγική. Έλεγαν πως ο James με χειρίζεται και γέλαγα.

Είναι αστείο, δε γίνεται να δεις κάποιον ερωτικά στο παιχνίδι. Όπως μίλαγα στον James, μίλαγα και στην Άννα Μαρία. Πηγαίναμε και τουαλέτα παρέα. Εγώ στην αρχή κοιμόμουν με τη Μαριαλένα. Μετά άνοιξα χώρο και ήρθε και η Άννα Μαρία. Εμένα μου αρέσει να μου χαϊδεύουν το χέρι. Έβαζα και τον James, αλλά βαριόνταν. Έβαζα την Άννα Μαρία, αλλά της έκανα και εγώ. Η Άννα Μαρία μας έλεγε για τη σχέση της και πως δε φοβάται γιατί το αγόρι της, τής έχει εμπιστοσύνη. Όταν είδα την Άννα Μαρία στο βίντεο στην αρχή δεν τη γνώρισα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share