Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Survivor spoiler: Ράκος ο Σάκης - Σε τραγική κατάσταση απομακρύνεται από τη Μαριαλένα

Δεν είναι καλά ψυχολογικά στο νησί...

21 Μαΐου 2021 11:06
Survivor spoiler: Ράκος ο Σάκης - Σε τραγική κατάσταση απομακρύνεται από τη Μαριαλένα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Άσχημη είναι η κατάσταση για τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, με τον ίδιο να έχει μείνει ένα ράκος, απομακρυνόμενος μάλιστα από τη Μαριαλένα.

Όπως αναφέρει το Youweekly.gr, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τον Σάκη, τον παίκτη που μπήκε στο Survivor κι εξαρχής δήλωσε πως το έκανε για να πλησιάσει - βοηθήσει την πρώην του, Μαριαλένα.

Τα συναισθήματά του είναι ολοφάνερα, ας μην κρυβόμαστε. Οριακά στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού της πέταξε το μπαλάκι μπροστά στην μισή Ελλάδα πως όταν βγουν έξω πρέπει να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους, με το κοινό μάλιστα να κοντεύει να τους χωρίσει.

Νιώθει πολλά μην το συζητάμε, και μπήκε εκεί με έναν συγκεκριμένο σκοπό μάλλον αλλά... δεν υπολόγισε την ψυχολογική πίεση που θα δεχθεί λόγω συνθηκών. Η ψυχολογία όλων στον Άγιο Δομίνικο περνάει από πολλά στάδια, από πολλά σκαμπανευάσματα.

Survivor spoiler: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση ο Σάκης

Μετά το τελευταίο συμβούλιο, λοιπόν, ο Σάκης δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά. Τον είχε ρίξει μάλλον πολύ η σκέψη του τι θα συμβεί με εκείνον και την Μαριαλένα μετά το παιχνίδι. Αλλά επειδή δεν είναι κι άνθρωπος που θέλει να τα δείχνει τόσο πολύ όλα αυτά στις κάμερες, θέλει να κρατήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ (όλοι έχουν στρατηγική, γιατί όχι κι αυτός;) αποφάσισε να απομονωθεί κάποιες ώρες στο δάσος όπου όλοι γνωρίζουμε πως δεν υπάρχουν κάμερες.

Η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα δεν ήθελε να τον αφήσει μόνο του και του έλεγε πως θα πάει κι αυτή μαζί του, να κάτσουν μόνοι τους, χωρίς να μιλάνε, απλά να είναι εκεί αλλά ο Σάκης ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε κανέναν εκείνη την στιγμή μαζί του.

Απομονώθηκε λοιπόν για πολύ λίγη ώρα στο δάσος και γύρισε σα να μην έγινε τίποτα. Τι περνάνε κι αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα, πόσο τους ανακατεύεται η... ψυχολογία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share