Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άννα Μαρία και Τζέιμς μαζί στη Ρόδο

Περιμένουν τον Μπάρτζη

20 Μαΐου 2021 21:48
Survivor 4: Άννα Μαρία και Τζέιμς μαζί στη Ρόδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψε στη Ρόδο για να συναντήσει τον καλό της φίλο Τζέιμς Καφετζή και να περάσουν μαζί λίγες ξέγνοιαστες μέρες.

Οι δυο τους «έδεσαν» κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν αυτή η φιλία αναμένεται να κρατήσει και μετά το τέλος του reality.

Η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς περνάνε τέλεια και μας το δείχνουν στα social media, και περιμένουν να επιστρέψει στην Ελλάδα ο τρίτος της παρέας, Νίκος Μπάρτζης, για να τον συναντήσουν. Παράλληλα, δείτε τον νικητή του Survivor από τα πονταρίσματα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες τους και έγραψε:

«Πήγαινέ με όπου θέλεις καφετζή»

Survivor 4: Έπος από το «Ράδιο Αρβύλα» - «Ανδρέα ζεις, Τζέιμς Καφετζής»

Σε ένα ακόμη έπος προχώρησε το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μετέτρεψαν με αρκετά επιτυχημένο τρόπο την συγκεκριμένη υποδοχή με αυτή του... Ανδρέα Παπανδρέου επί εποχές ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθόδοξου.

Survivor 4: Η υποδοχή... αλά ΠΑΣΟΚ του Τζέιμς και το «Ράδιο Αρβύλα»

«Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε και φέρθηκε όπως αρμόζει σε έναν Τζέιμς Καφετζή», είπε ο Κανάκης λίγο πριν δώσει… πάσα στο βίντεο που επιμελήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για να «τρολάρουν» την υποδοχή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share