Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ο Μουτσινάς αποκάλυψε ποιον στηρίζει

Αυτό κι είναι έκπληξη

20 Μαΐου 2021 19:04
Survivor 4: Ο Μουτσινάς αποκάλυψε ποιον στηρίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθεί το reality και μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» το σχολιάζει σε καθημερινή βάση με τον καλύτερο τρόπο.

Ο παρουσιαστής «γύρισε τη μπιφτέκα» και αποκάλυψε πως πλέον υποστηρίζει τον Ντάφυ, ενώ εδώ και αρκετό καιρό αναφέρει πως δεν μπορεί τη στρατηγική που ακολουθεί.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη να κάνουν μαζί μία ταξιδιωτική εκπομπή και με αφορμή αυτό σχολίασε και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Παράλληλα, δείτε τότε που η Μενεγάκη ζαχάρωνε τον Τριαντάφυλλο.

Νίκος Μουτσινάς: Τι είπε για το Survivor και τον Ντάφυ

«Η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τζέιμς Καφετζής θα έχουν τη δική τους εκπομπή και κάπου εκεί θα κολλήσει ο Νίκος Μπάρτζης και σίγουρα έχω άλλα δυο πρόσωπα. Την Άμι και τη Γιάμι. Κάπως φοβάμαι και για τη δική μου εκπομπή. Μήπως μου την πάρει ο φίλος κολλητής, μαμάς της Μαριαλένας», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και σχολίασε το νέο επεισόδιο του love story του Σάκη με τη Μαριαλένα: «Η μαγική στιγμή που η Μαριαλένα στραμπούληξε το δαχτυλάκι της και ο Σάκης έτρεξε σαν τον πάνθηρα, την πήρε στην αγκαλιά του. Να ζήσετε. Πρόβα είναι αυτό. Τι ρομαντισμός, τι ιππότης, τι σενάριο είναι αυτό που παίζει».

Το καίριο ερώτημα όμως, ήταν ποιος θα κερδίσει το φετινό Survivor: «Να βγει νικήτρια η Καρολίνα; Ωραία θα ήταν. Θα βγει ο Ντάφυ. Μήπως το μοιράσουν; Εγώ στηρίζω Ντάφυ. Δες μπιφτέκα».

Τέλος, η αποχώρηση της Νικολέτας με την «τσιριχτή» φωνή ήταν στα highlights της ημέρας με τον Νίκο Μουτσινά να της αφιερώνει το τραγούδι «Όταν σου χορεύω».

Δείτε το video παρακάτω:

Survivor: Γύρισε την μπιφτέκα η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη - Η νέα της ανάρτηση

Survivor 4: Δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της Μαριαλένας έχει μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές ή περιοδικά για να προστατεύσει την κόρη της και όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται για εκείνη και τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της έχει αδειάσει τον Σάκη κι έχει κάνει φανερό εν μέσος πλην σαφώς πως δεν τον θέλει καθόλου για την κόρη της. Προσφάτως μάλιστα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία τον... σταύρωνε κανονικά αναφέροντας διάφορα γεγονότα.

Μετά την συνέντευξη αυτή, όπως αναφέρει στη νέα της ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω, δέχεται πληθώρα μηνυμάτων και όχι τόσο θετικών...

Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας

Διαβάζω και δέχομαι καθημερινά επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου!!

Μέχρι και ότι "διψάω για δημοσιότητα και πατάω στη πλάτη του παιδιού μου". Ο μοναδικός λόγος που έδωσα τη συνέντευξη ήταν για να την υπερασπιστώ - προστατέψω και να σταματήσει όλο αυτό. Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει.

Όπως βγαίνουν και μιλάνε από τις άλλες πλευρές για λίγη δημοσιότητα κι λένε πράγματα που δεν ισχύουν έπρεπε και εγώ να πω τις δικές μου αλήθειες όπως έχω βιώσει τελευταία.

Δυστυχώς όμως κατάλαβα αργά.......

Η ζωή είναι δική της και ότι αποφάσεις πάρει θα είμαι πάντα εδώ να τη στηρίζω..

Το μόνο που θέλω το παιδάκι μου να είναι καλά και να επιστρέψει αλώβητη...

Survivor: Γύρισε την μπιφτέκα η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share