Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor spoiler: Τραγικές συνθήκες στην παραλία - Παίκτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για δύο μήνες

Στα κάγκελα όλοι με τον Ατζούν!

20 Μαΐου 2021 14:43
Survivor spoiler: Τραγικές συνθήκες στην παραλία - Παίκτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για δύο μήνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τραγικές είναι οι συνθήκες, που βίωναν οι παίκτες στις παραλίες του Survivor, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να νοσηλεύονται μακροχρόνια στο νοσοκομείο.

Υπάρχει, μάλιστα, περίπτωση παίκτη που πήγαινε τα βράδια στο νοσοκομείο για δύο μήνες, μιλώντας για αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία του.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU κι αφού αποκάλυψε πως έχει γίνει σεξ μέσα στο παιχνίδι, μίλησε για την δύσκολη καθημερινότητα που πέρασε ειδικά τους πρώτους 2 μήνες. Οι επισκέψεις της στο νοσοκομείο ήταν συχνές αλλά εμείς ως τηλεθεατές δεν πήραμε κάτι χαμπάρι, τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ελευθερία Ελευθερίου για νοσοκομείο

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας για όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο

Σκέφτηκες ποτέ να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Πολλές φορές, αλλά όχι για το φαγητό. Δεν γκρίνιαξα ποτέ γι' αυτό, γιατί ήξερα σε ποιο παιχνίδι πήγαινα. Δεν ήξερα, όμως, ότι θα αντιμετωπίσω τόση ίντριγκα και στρατηγική. Ήταν καθαρά ψυχολογικοί οι λόγοι που ήθελα να φύγω και όχι κάποιο θέμα επιβίωσης. Ίσα-ίσα είχα γίνει ένα με τη φύση, ακόμα και τώρα που έχω γυρίσει πίσω, δεν έχω συνηθίσει τη ζωή εδώ.

Σωματικά τι σε δυσκόλεψε στο Survivor;

Μονίμως είχα θέματα με το στομάχι μου, έχασα μυικό ιστό και επειδή το σώμα ατροφεί, πολλές φορές τραυματιζόμουν στα αγωνίσματα. Έχω μεγάλο πρόβλημα στη μέση μου και αυτός ήταν ο λόγος που ορισμένες μέρες δεν αγωνιζόμουν. Επίσης ο οργανισμός μου δεν άντεχε τον ήλιο, μου έπεφτε η πίεση και λιποθυμούσα. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι και το ορμονικό, που αντιμετώπισαν όλα τα κορίτσια, ιδιαίτερα η Μαριαλένα κι εγώ, που μπήκαμε από την πρώτη μέρα. Μετά τους δυόμισι μήνες, το σώμα πρήζεται... Πολλές φορές κλαίγαμε και χωρίς λόγο. Αυτήν τη στιγμή έχω πολλά προβλήματα και θέλω να τα φτιάξω με υπομονή.

Έχασες ή πήρες κιλά;

Έχασα πολλά στην αρχή. Μπήκα 53 κιλά, επειδή είχα φάει ό,τι πρόλαβα, και κάποια στιγμή πρέπει να είχα φτάσει στα 47. Όταν κερδίζαμε έπαθλα φαγητού αρχίσαμε να πρηζόμαστε και στο πάρτι της ένωσης, που μας ζύγισαν, ήμουν στα κιλά που μπήκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share