Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/05: Πανικός με Τριαντάφυλλο - Ανακοινώνει την Κυριακή την αποχώρησή του;

Ραγδαίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο - Αποκλειστικό παρασκήνιο στο Athensmagazine.gr

20 Μαΐου 2021 12:24
Survivor spoiler 23/05: Πανικός με Τριαντάφυλλο - Ανακοινώνει την Κυριακή την αποχώρησή του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πανικός επικρατεί με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να έχει έρθει εδώ και καιρό στα όριά του, χωρίς να αποκλείεται να ανακοινώσει σύντομα την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο «Ντάφυ» αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού, καθώς έχει «σπάσει» τα κοντέρ στις παραμονές, μετά από υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Το κοινό... δεν τον αφήνει να φύγει και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει, αλλά την ίδια ώρα οι κακουχίες τον έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Survivor spoiler: Σε πολύ δύσκολη θέση ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος έχει σκεφτεί πολλές φορές την αποχώρηση, αλλά πάντοτε ανάχωμα ήταν, εκτός της λατρείας μέρους του κοινού προς το πρόσωπό του, το χρηματικό κέρδος που έχει πάρει από τον Ατζούν. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει κερδίσει χρήματα περισσότερα από το έπαθλο και δε θα ήθελε να τα χάσει, αν και ενδεχομένως σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να υπάρξει ένα «παραθυράκι», ώστε να τα διατηρήσει.

Ο ίδιος, κάπως έτσι, δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να ανακοινώσει την αποχώρησή του στο επεισόδιο της Κυριακής (23/5), όπου οι ομάδες θα διαγωνίζονται για το έπαθλο φαγητού. Ο «Ντάφυ» ψάχνει την κατάλληλη στιγμή να μιλήσει, για μια απόφαση που έχει ήδη πάρει, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει.

Survivor spoiler 20/05: «Ετοιμάσου, είσαι ο επόμενος» - Απειλές Τριαντάφυλλου σε Ασημακόπουλο μετά το συμβούλιο

Survivor spoiler: Χαμός επικράτησε στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor, με την Νικολέτα Μαυρίδη να είναι εκείνη, που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το ενδιαφέρον δεν επικεντρώθηκε στην πρωταγωνίστρια, καθώς ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος έχουν τη δική τους... βεντέτα.

Τα νέα ήταν καλά για την νέα κλίκα της παραλίας, με τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τη Μαριαλένα να περνούν αλώβητοι από τη διαδικασία της αποχώρησης. Οι τρεις τους βρίσκονταν σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς στατιστικά η πιθανότητα να φύγει ένας εξ αυτών ήταν μεγάλη. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι για αυτό το λόγο ο Σάκης υπέδειξε την Νικολέτα και όχι τον Ηλία ή τον Ασημακόπουλο, όταν πήρε την ατομική ασυλία της Τρίτης (18/5).

Η στρατηγική της τριάδας δικαιώθηκε στο έπακρο και η Νικολέτα τα... μαζεύει από Άγιο Δομίνικο. Αυτό έδωσε επιπλέον θάρρος στην κλίκα, και δη στον «Ντάφυ», που είχε ήδη τσακωθεί με τον Ασημακόπουλο σε προηγούμενο συμβούλιο. Αυτή την φορά, βλέποντάς τον να μην καταφέρνει να διώξει τον Σάκη, γύρισε προς το πλευρό του να τον απειλήσει εν όψει της συνέχειας.

Survivor spoiler: Επίθεση Τριαντάφυλλου σε Ασημακόπουλο μετά το συμβούλιο

«Περίμενε και θα δεις. Ετοιμάσου, γιατί είσαι ο επόμενος», άρχισε να λέει μετά το συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο, εννοώντας φυσικά πως στην επόμενη ευκαιρία θα ψηφιστεί. Αυτό προϋποθέτει, φυσικά, μια νίκη του Σάκη στην ατομική ασυλία, με τον τραγουδιστή να είναι αισιόδοξος για αυτό το σενάριο.

Ο Ασημακόπουλος, από τη δική του πλευρά, του απάντησε σχετικά με τη στρατηγική του. «Λες για τον κόσμο σου, που σε ψηφίζει, αλλά φοβήθηκες να βγάλεις στον τάκο τον Ηλία», είπε εκείνος στον Τριαντάφυλλο, με το θέμα να λήγει κάπου εκεί με επέμβαση των υπολοίπων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share