Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

19 Μαΐου 2021 21:59
Survivor spoiler 19/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία έρχεται στο Survivor, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα αυτή την φορά να αναμετρώνται στο στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν την Κυριακή (16/5), όταν και η μπλε ομάδα είχε επικρατήσει και πήρε το έπαθλο φαγητού, για να ακολουθήσουν εν συνεχεία οι δύο ατομικές ασυλίες. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην πρώτη και ο Σάκης Κατσούλης στη δεύτερη ήταν οι νικητές, με το δεύτερο πάντως να είναι υποψήφιος μαζί με Μαριαλένα, Τριαντάφυλλο και Νικολέτα.

Σήμερα (19/5), μάλιστα, θα έχουμε και αποχώρηση, σε αντίθεση με αρχικά ρεπορτάζ που ανέφεραν, ότι αυτή θα συμβαίνει κάθε δύο εβδομάδες. Τελικά, όμως, η παραγωγή φαίνεται πως προκρίνει την απομάκρυνση παίκτη κάθε εβδομάδα, γεγονός που μοιάζει να επιταχύνει τη διαδικασία της ανάδειξης του νικητή, μέχρι να φτάσουμε στο μεγάλο τελικό, αφού από αύριο (20/5) θα υπάρχουν μόλις οκτώ παίκτες.

Survivor spoiler 19/05: Αυτή η ομάδα παίρνει οριστικά το έπαθλο φαγητού

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε ήδη για το ποιος είναι ο παίκτης, που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά πριν από αυτό το γεγονός, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μερικά ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μεγάλο ρόλο, ασφαλώς, έτσι όπως έχουν χωριστεί οι ομάδες, παίζει και η αγωνιστική κατάσταση του Τριαντάφυλλου. Ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το έπαθλο φαγητού της Κυριακής (16/5) και η απόδοσή του αναμένεται να δείξει το ποιος θα είναι ο νικητής.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Φαίνεται, όμως, ότι ούτε και σήμερα θα χαρεί το έπαθλο, περιμένοντας να ακούσει το παιδί του. Νικητές οριστικά θα είναι οι «Κόκκινοι» στο αγώνισμα επικοινωνίας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share