Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 19/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από Άγιο Δομίνικο!

19 Μαΐου 2021 07:59
Survivor spoiler 19/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor spoiler: Το Survivor συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη και φτάνει στην κορύφωσή του για αυτή την εβδομάδα, καθώς έρχεται η στιγμή της αποχώρησης, αλλά νωρίτερα θα υπάρξει έπαθλο επικοινωνίας και το Athensmagazine.gr σας μεταφέρει το ποιος θα κερδίσει.

Η νέα εποχή του ριάλιτι επιβίωσης διακατέχεται από ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού βλέπουμε τις ίντριγκες... να βασιλεύουν εκ νέου. Τα τελευταία συμβούλια ήταν «καυτά», με τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση να είναι ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Η ψηφοφορία του κοινού έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον και σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο απόψε (19/5). Θα «σπάσει» η τριάδα, που έχει δημιουργηθεί εσχάτως, κι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των οπαδών του ριάλιτι, ή θα... γλιτώσει με αποχώρηση της Νικολέτας.

Αυτό το ερώτημα, όμως, όπως αναφέραμε είναι για το θέμα της αποχώρησης και αυτό θα αναλυθεί διεξοδικά σε επόμενη ενημέρωσή μας. Το σημαντικό, προς το παρόν, είναι το ποιος παίρνει το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία.

Survivor spoiler 19/05: Αυτή η ομάδα παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Πρέπει, αρχικά, να σας ενημερώσουμε πως το αγώνισμα αυτό θα είναι ομαδικό. Επειδή, ασφαλώς, δεν μπορεί το έπαθλο επικοινωνίας να είναι ατομικό, σε αυτή την περίπτωση έχουμε «Μπλε» και «Κόκκινους» να μάχονται για το έπαθλο.

Μεγάλο ρόλο, ασφαλώς, έτσι όπως έχουν χωριστεί οι ομάδες, παίζει και η αγωνιστική κατάσταση του Τριαντάφυλλου. Ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το έπαθλο φαγητού της Κυριακής (16/5) και η απόδοσή του αναμένεται να δείξει το ποιος θα είναι ο νικητής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, όμως, ούτε και σήμερα θα χαρεί το έπαθλο, περιμένοντας να ακούσει το παιδί του. Νικητές φαίνεται πως θα είναι οι «Κόκκινοι», αν και το Athensmagazine.gr θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share