Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Και τώρα... ροντέο - Υποψήφιες Μαριαλένα και Νικολέτα μαζί με Τριαντάφυλλο-Σάκη

Τεράστια «μάχη» για την αποχώρηση!

19 Μαΐου 2021 07:28
Survivor 4: Και τώρα... ροντέο - Υποψήφιες Μαριαλένα και Νικολέτα μαζί με Τριαντάφυλλο-Σάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε... ροντέο εξελίσσσεται η αποχώρηση του Survivor, αφού δεν έφτανε μόνο η κοινή υποψηφιότητα του Σάκη Κατσούλη και του Τριαντάφυλλου, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Νικολέτα Μαυρίδη να συμπληρώνουν την τετράδα.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος που κέρδισε προχθές (17/5) την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σάκη Κατσούλη.

Χθες (18/5) λοιπόν από την κάλπη βγήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης που κατείχε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, έδωσε την Νικολέτα Μαυρίδη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει.

Survivor 4: Νικητής στην ατομική ασυλία ο Σάκης

Νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης υπό το καθεστώς του ατομικού παιχνιδιού.

Στον αγώνα, λοιπόν, στην νέα εποχή όπου μπήκε ο τέταρτος κύκλος του Survivor, ο Σάκης ήταν εξαιρετικός.

Αφού πρώτα «ξεπάστρεψε» τους άνδρες, «καθάρισε» και την Ελένη Χαμπέρη, που είχε νικήσει στις γυναίκες, πανηγυρίζοντας την ασυλία.

Survivor 4: «Είδε τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα η ντροπή και κρύφτηκε»

Ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι για πολλοστή φορά στο επίκεντρο της προσοχής, αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με τους δύο παίκτες να γίνονται δέκτες αρνητικών σχολίων στο Twitter.

Αμφότεροι δεν έκρυψαν τα νεύρα τους, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Εξέφρασαν, δε, την αντίθεσή τους τόσο στην παραλία όσο και στον αγώνα, με το κοινό πάντως να είναι με το μέρος του Ασημακόπουλου.

Survivor 4: Στο πλευρό του Ασημακόπουλου το Twitter που αντιδρά στα νεύρα Τριαντάφυλλου και Μαριαλένας

Στο Twitter αποτυπώνεται ανάγλυφα η στήριξη στον Ασημακόπουλο, με τον κόσμο να λέει πως δεν είχε καμία υποχρεώση να ενημερώσει τον Σάκη, προτού τον ψηφίσει, ενώ οι αντιδράσεις «Ντάφυ» και Μαριαλένα θεωρούνται παράλογες, από τη στιγμή που έχουν παίξει ουκ ολίγες φορές στρατηγικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share