Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Survivor 4: «Είδε τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα η ντροπή και κρύφτηκε»

Το Twitter... δεν ξεχνά και τους θυμίζει όλες τις περιπτώσεις που έπαιξαν στρατηγικά

18 Μαΐου 2021 23:44
Survivor 4: «Είδε τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα η ντροπή και κρύφτηκε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι για πολλοστή φορά στο επίκεντρο της προσοχής, αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο Survivor, με τους δύο παίκτες να γίνονται δέκτες αρνητικών σχολίων στο Twitter.

Αμφότεροι δεν έκρυψαν τα νεύρα τους, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Εξέφρασαν, δε, την αντίθεσή τους τόσο στην παραλία όσο και στον αγώνα, με το κοινό πάντως να είναι με το μέρος του Ασημακόπουλου.

Survivor 4: Στο πλευρό του Ασημακόπουλου το Twitter που αντιδρά στα νεύρα Τριαντάφυλλου και Μαριαλένας

Στο Twitter αποτυπώνεται ανάγλυφα η στήριξη στον Ασημακόπουλο, με τον κόσμο να λέει πως δεν είχε καμία υποχρεώση να ενημερώσει τον Σάκη, προτού τον ψηφίσει, ενώ οι αντιδράσεις «Ντάφυ» και Μαριαλένα θεωρούνται παράλογες, από τη στιγμή που έχουν παίξει ουκ ολίγες φορές στρατηγικά.

Survivor 4: Ξεφτίλισε το fair play ο Τριαντάφυλλος - Σταμάτησε να παίζει και περίμενε τον Σάκη... να τον νικήσει

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως δεν αρκείται στη στρατηγική, που κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου στο Survivor, αλλά ακολουθεί συγκεκριμένη και εντός αυτού, αφού σταμάτησε σε κάποια στιγμή να ανταγωνίζεται τον Σάκη Κατσούλη, περιμένοντάς τον να νικήσει.

Σε μια κίνηση, που αποτελεί εξευτελισμό του fair play και αποθέωση της επίτευξης ενός στόχο με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο, ο τραγουδιστής, που έχει αποφασίσει πια να παίζει στα ατομικά αγωνίσματα, ξεχνώντας τον τραυματισμό του προηγουμένως, έκανε άλλη μια επίδειξη στρατηγικής, μετά τα νεύρα στην παραλία, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να κερδίζει την ασυλία.

Survivor 4: Άλλη μια φορά... στρατηγική από τον Τριαντάφυλλο

Ο Σάκης είχε, πριν από το μεταξύ τους αγώνα, τρεις ζωές και ο Τριαντάφυλλος δύο, με τον «Ντάφυ» να μένει με μία. Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι ο Τριαντάφυλλος φαινόταν να είναι καλός στο στόχο, αλλά χαρακτηριστικά καθυστερούσε, μέχρι ο συμπαίκτης του να τον νικήσει, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε στον πάγκο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share