Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ξεφτίλισε το fair play ο Τριαντάφυλλος - Σταμάτησε να παίζει και περίμενε τον Σάκη... να τον νικήσει

Άλλη μια στιγμή στρατηγικής...

18 Μαΐου 2021 23:27
Survivor 4: Ξεφτίλισε το fair play ο Τριαντάφυλλος - Σταμάτησε να παίζει και περίμενε τον Σάκη... να τον νικήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως δεν αρκείται στη στρατηγική, που κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου στο Survivor, αλλά ακολουθεί συγκεκριμένη και εντός αυτού, αφού σταμάτησε σε κάποια στιγμή να ανταγωνίζεται τον Σάκη Κατσούλη, περιμένοντάς τον να νικήσει.

Σε μια κίνηση, που αποτελεί εξευτελισμό του fair play και αποθέωση της επίτευξης ενός στόχο με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο, ο τραγουδιστής, που έχει αποφασίσει πια να παίζει στα ατομικά αγωνίσματα, ξεχνώντας τον τραυματισμό του προηγουμένως, έκανε άλλη μια επίδειξη στρατηγικής, μετά τα νεύρα στην παραλία, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να κερδίζει την ασυλία.

Survivor 4: Άλλη μια φορά... στρατηγική από τον Τριαντάφυλλο

Ο Σάκης είχε, πριν από το μεταξύ τους αγώνα, τρεις ζωές και ο Τριαντάφυλλος δύο, με τον «Ντάφυ» να μένει με μία. Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι ο Τριαντάφυλλος φαινόταν να είναι καλός στο στόχο, αλλά χαρακτηριστικά καθυστερούσε, μέχρι ο συμπαίκτης του να τον νικήσει, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε στον πάγκο.

Μεγάλη η θλίψη του Τριαντάφυλλου μόλις βγει από το Survivor: Πέθανε πολύ καλός του φίλος και δεν το γνωρίζει!

Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας για τους παίκτες που βρίσκονται στο Survivor! Ένα χτύπημα σοκ περιμένει τον Τριαντάφυλλο, μόλις εκείνος βγει από το παιχνίδι! Το πρωί της Δευτέρας το Athensmagazine.gr πρώτο σας αποκάλυψε την τραγική είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, Γιώργου Γιαννάκη γνωστός ως "Μητσούνης"!

Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν Del Mar στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε γνωστούς σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Σίγουρα το σοκ του Τριαντάφυλλου μόλις βγει από το Survivor και ενημερωθεί για αυτή την τραγική είδηση θα είναι μεγάλο, αφού το σπίτι του βρίσκεται πολύ κοντά στο μαγαζί που διατηρούσε ο εκλιπών επιχειρηματίας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share