Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγρια κόντρα Ασημακόπουλου με Μαριαλένα - «Ποιο είναι το πρόβλημά σου κοπέλα μου;»

Νέα ένταση λίγο πριν από το αγώνισμα

18 Μαΐου 2021 22:59
Survivor 4: Άγρια κόντρα Ασημακόπουλου με Μαριαλένα - «Ποιο είναι το πρόβλημά σου κοπέλα μου;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια άγρια κόντρα προχώρησαν λίγο πριν από το ατομικό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ένταση, μετά τις υποψηφιότητες που προέκυψαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Ασημακόπουλος χρειάστηκε να παραδώσει πίσω το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, χάρη στο οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, όμως, να του επιτίθενται ξανά, αμφισβητώντας τα κίνητρα, υπό τα οποία ψήφισε.

Survivor 4: Η νέα ένταση ανάμεσα σε Ασημακόπουλο και Μαριαλένα

Ο παίκτης της κόκκινης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά, ότι δεν ήθελε να κινδυνεύσουν οι φίλοι του, παραδεχόμενος επιπλέον πως ήθελε να διώξει ένα δυνατό αγωνιστικά παίκτη. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου σε όλο αυτό;», είπε στη Μαριαλένα, προσθέτοντας πως αν ο Σάκης κέρδιζε σε ατομική ασυλία, θα ψήφιζε τον Ηλία.

Survivor spoiler 18/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor 4 με την πρώτη μάχη για την ατομική ασυλία! Ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο υποψήφιοι;

Χτες είδαμε τις νέες καταστάσεις του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία και να φέρνει τα πάνω κάτω με τη ψήφο του στο συμβούλιο του νησιού, όπου έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, σε μια κίνηση καθαρά στρατηγικής ώστε να αποχωρήσει ένας ισχυρός παίκτης και αντίπαλος του από το παιχνίδι.

Ταυτόχρονα να τονίσουμε πως τελικά οι εξελίξεις ανατρέπουν το ρεπορτάζ, αφού καθώς φαίνεται θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε ακόμα δύο υποψήφιους που θα βγουν από την κάλπη, εκτός του Σάκη και του Τριαντάφυλλου που είναι ήδη! Οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν ξανά για την ασυλία και στην συνέχεια να ψηφίσουν έναν παίκτη και αυτός που θα κερδίσει να δώσει άλλον έναν. Ποιος θα είναι αυτός; Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, παρότι κέρδισε χτες, θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά και να δώσει εκ νέου έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 18/05: Ποιοι είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor spoiler 18/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Αγώνας δεύτερης ασυλίας λοιπόν και τα κουκιά είναι μετρημένα! Τι συμβαίνει σε περίπτωση που Σάκη και Τριαντάφυλλος βγουν υποψήφιοι; Παραμένουν στην... κάλπη αλλά θα μπορούν να διαλέξουν έναν αντίπαλό τους για την κάλπη!

Αγωνιστικά καθαρά ο Σάκης Κατσούλης δείχνει να έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να πάρει τη νίκη και μπορεί να τα καταφέρει, ενώ πιστεύουμε πως δύσκολα η ασυλία μπορεί να πάει σε γυναικεία χέρια. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει κάποιο κίνητρο, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί!

Επομένως βλέπουμε ασυλία σε έναν εκ των Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι! Ποιος θα κερδίσει;

Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Survivor spoiler 18/05 υποψήφιοι

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πάμε τώρα στην υπόθεσή μας! Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση και σήμερα θα μάθουμε τους άλλους δύο! Θεωρούμε δεδομένο πως αν δεν πάρει ασυλία η Μαριαλένα ότι θα την βγάλουν στον τάκο, απέναντι στον Σάκη Κατσούλη και τον Ντάφυ, ώστε να σπάσουν την τριάδα. Όσο για τον τέταρτο υποψήφιο... θα είναι η Νικολέτα, την οποία θα δώσει ο Σάκης Κατσούλης!

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share