Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πετσόκοψε» τη Μαριαλένα ο Ασημακόπουλος - «Θα μας μιλήσεις εσύ για στρατηγική;»

Την «έσφαξε»... με το γάντι

18 Μαΐου 2021 22:41
Survivor 4: «Πετσόκοψε» τη Μαριαλένα ο Ασημακόπουλος - «Θα μας μιλήσεις εσύ για στρατηγική;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος διόλου μετανιωμένος είναι με την απόφασή του να υποδείξει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να αντεπιτίθεται προς όσα λέει εναντίον του η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο ίδιος ήταν ο νικητής στην ατομική ασυλία, με το παιχνίδι να έχει σταματήσει πια να είναι ομαδικό. Αυτή ήταν και η απόλυτα λογική του εξήγηση, λέγοντας πως, από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι ατομικό, τότε μπορεί να ψηφίσει όποιον επιθυμεί, αφού δε θα επηρεάσει την ομάδα του.

Survivor 4: Η αντεπίθεση του Ασημακόπουλου

Στη συνέχεια, δε, «περιποιήθηκε» τη Μαριαλένα ιδιαιτέρως. «Αυτή θα μας πει για στρατηγική; Αυτή που ψήφιζε τον Τζέιμς, που επίσης της έφερνε φαγητό; Αυτή που έχει κάνει δυάδα με τον Σάκη όπως ο Τζέιμς και ο Σάκης;», ήταν οι ατάκες του.

Survivor spoiler 18/05, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα στο Survivor 4! Ποιος παίκτης θα κερδίσει μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

Χτες είδαμε τις νέες καταστάσεις του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία και να φέρνει τα πάνω κάτω με τη ψήφο του στο συμβούλιο του νησιού, όπου έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, σε μια κίνηση καθαρά στρατηγικής ώστε να αποχωρήσει ένας ισχυρός παίκτης και αντίπαλος του από το παιχνίδι.

Ταυτόχρονα να τονίσουμε πως τελικά οι εξελίξεις ανατρέπουν το ρεπορτάζ, αφού καθώς φαίνεται θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε ακόμα δύο υποψήφιους που θα βγουν από την κάλπη, εκτός του Σάκη και του Τριαντάφυλλου που είναι ήδη! Οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν ξανά για την ασυλία και στην συνέχεια να ψηφίσουν έναν παίκτη και αυτός που θα κερδίσει να δώσει άλλον έναν. Ποιος θα είναι αυτός; Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, παρότι κέρδισε χτες, θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά και να δώσει εκ νέου έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 18/05 νικητής ασυλίας

Survivor spoiler 18/05: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Αγώνας δεύτερης ασυλίας λοιπόν και τα κουκιά είναι μετρημένα! Τι συμβαίνει σε περίπτωση που Σάκη και Τριαντάφυλλος βγουν υποψήφιοι; Παραμένουν στην... κάλπη αλλά θα μπορούν να διαλέξουν έναν αντίπαλό τους για την κάλπη!

Αγωνιστικά καθαρά ο Σάκης Κατσούλης δείχνει να έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να πάρει τη νίκη και μπορεί να τα καταφέρει, ενώ πιστεύουμε πως δύσκολα η ασυλία μπορεί να πάει σε γυναικεία χέρια. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει κάποιο κίνητρο, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί! Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει τελικά; Αρχικά σας είχαμε ενημερώσει για τον Σάκη Κατσούλη! Τελικά ισχύει αυτό;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 18/05

Νικητής της σημερινής ασυλίας είναι τελικά ο Σάκης Κατσούλης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share