Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έξαλλοι «Ντάφυ» και Μαριαλένα με τον Ασημακόπουλο - «Ντροπή σου...»

Νευρίασαν επειδή... τόλμησε να παίξει στρατηγικά!

18 Μαΐου 2021 22:26
Survivor 4: Έξαλλοι «Ντάφυ» και Μαριαλένα με τον Ασημακόπουλο - «Ντροπή σου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι ήταν στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη μαζί με τον τραγουδιστή, θεωρώντας την πράξη του ντροπιαστική.

Οι δύο παίκτες, όπως και ο Σάκης, ήταν εκνευρισμένοι με την επιλογή αυτή του Ασημακόπουλου, που διάλεξε να ανακατέψει την τράπουλα και φαίνεται πως πέτυχε το σκοπό του. Εξαιτίας αυτού του εκνευρισμού, φυσικά, δε σταμάτησαν να συζητούν το θέμα το ίδιο βράδυ στην παραλία, με τον «Ντάφυ» να συνεχίζει την επίθεση και την επόμενη μέρα.

Survivor 4: Η τοποθέτηση του Τριαντάφυλλου για τον Ασημακόπουλο

«Είναι ντροπή του. Ας έλεγε, ότι τον ψήφισε, επειδή είναι παικταράς και δε θέλει να τον βρει αγωνιστικά κι εγώ θα τον φιλούσα. Είδαμε για άλλη μια φορά, όμως, ποιος είναι ο Ασημακόπουλος», είπε μπροστά στην κάμερα.

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος για να σώσει τον Σάκη;

Τα σενάρια για το τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στο Survivor δίνουν και παίρνουν! Η είδηση που θα σας μεταφέρουν παρακάτω βγήκε το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή Ευτυχείτε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δούμε τον Τριαντάφυλλο να παραιτείται οικειοθελώς από το παιχνίδι για να σώσει τον Σάκη Κατσούλη που είναι μαζί του στον τάκο.

Με βάση τα όσα είδαμε εχθές ο Τριαντάφυλλος στεναχωρήθηκε πολύ που είδε την Μαριαλένα να γίνεται χίλια κομμάτια για τον Σάκη.

Σούσουρο με την αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ωστόσο να τονίσουμε πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί. Ο Ντάφυ όσο τον κρατάει ο κόσμος μέσα, τόσο θα μένει, ειδικά τώρα που πήρε και την αύξηση από τον Ατζούν στις οικονομικές του απολαβές.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share