Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλη η θλίψη του Τριαντάφυλλου μόλις βγει από το Survivor: Πέθανε πολύ καλός του φίλος και δεν το γνωρίζει!

Θα είναι βαρύ το χτύπημα!

18 Μαΐου 2021 21:25
Μεγάλη η θλίψη του Τριαντάφυλλου μόλις βγει από το Survivor: Πέθανε πολύ καλός του φίλος και δεν το γνωρίζει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας για τους παίκτες που βρίσκονται στο Survivor! Ένα χτύπημα σοκ περιμένει τον Τριαντάφυλλο, μόλις εκείνος βγει από το παιχνίδι! Το πρωί της Δευτέρας το Athensmagazine.gr πρώτο σας αποκάλυψε την τραγική είδηση του θανάτου του επιχειρηματία, Γιώργου Γιαννάκη γνωστός ως "Μητσούνης"!

Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν Del Mar στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε γνωστούς σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί», λέει ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής.

Συντετριμμένος, ο φίλος του Αντώνης Ρέμος, τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία τους στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας «Καλό Παράδεισο».

Σίγουρα το σοκ του Τριαντάφυλλου μόλις βγει από το Survivor και ενημερωθεί για αυτή την τραγική είδηση θα είναι μεγάλο, αφού το σπίτι του βρίσκεται πολύ κοντά στο μαγαζί που διατηρούσε ο εκλιπών επιχειρηματίας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share