Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έπος από το «Ράδιο Αρβύλα» - «Ανδρέα ζεις, Τζέιμς Καφετζής»

Εικόνες από... εποχή ΠΑΣΟΚ

18 Μαΐου 2021 18:58
Survivor 4: Έπος από το «Ράδιο Αρβύλα» - «Ανδρέα ζεις, Τζέιμς Καφετζής»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα ακόμη έπος προχώρησε το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει την υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του μετέτρεψαν με αρκετά επιτυχημένο τρόπο την συγκεκριμένη υποδοχή με αυτή του... Ανδρέα Παπανδρέου επί εποχές ΠΑΣΟΚ του παλιού του ορθόδοξου.

Survivor 4: Η υποδοχή... αλά ΠΑΣΟΚ του Τζέιμς και το «Ράδιο Αρβύλα»

«Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε και φέρθηκε όπως αρμόζει σε έναν Τζέιμς Καφετζή», είπε ο Κανάκης λίγο πριν δώσει… πάσα στο βίντεο που επιμελήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» για να «τρολάρουν» την υποδοχή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor 4: Λάβρος εναντίον όλων ο Τζέιμς - «Τα έβαζαν μαζί μου χωρίς καμία αφορμή»

Λάβρος εναντίον όλων ήταν ο Τζέιμς Καφετζής για ακόμη μια φορά, μετά την αποχώρηση από το Survivor και την τρομερή υποδοχή που είχε στη Ρόδο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι για πρώτη φορά μίλησε για την τακτική που ακολουθούσε στο παιχνίδι, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τη σχέση του Νίκου με την Άννα Μαρία.

Survivor 4: Το δεύτερο μέρος της πρώτης συνέντευξης του Τζέιμς

«Η τακτική που ακολουθούσα ήταν να μπαίνει από το ένα αυτί και να βγαίνει από το άλλο, δεν έδινα και πολύ σημασία σε αυτά που λέγανε. Θεωρώ ότι η λογική θα είχε παραπάνω δύναμη και τους άφηναν να εκτεθούν. Με τον Αλέξη ήταν η πιο εύκολη τακτική να τον αφήσω να μιλάει. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν όταν έφυγε ο Παύλος γιατί καταλάβαν ότι ο κόσμος μας συμπαθεί, ο Σάκης και η Μαριαλένα άρχισαν να μας λένε καλημέρα και γελάγαμε με τον Νίκο… Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή.

Την Μαριπόζα την είχαν γνωρίσει μία ημέρα στην Ρόδο και όχι δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Δεν ήταν το μυστικό του κράτους, το είχα πει στην Μαριαλένα και τον Νίκο αλλά εκείνη όχι. Όταν έφτιαξα τις ομάδες είπα θα πάρουμε τον Αλέξη αλλά θα τον έχουμε από κοντά γιατί αν τσακωθούμε με αυτόν θα έχουμε πρόβλημα.

Αν με ρωτάς αν ίσχυε κάτι μεταξύ της Άννας Μαρίας με τον Νίκο όχι δεν ισχύει, αν του Νίκου του άρεσε η Άννα Μαρία δεν νομίζω να σκεπαζόταν και να εκλ@νε... Ήταν σαν ανδροπαρέα της μιλούσα σα να μιλάω στον Νίκο και ο Νίκος λες και μιλάει σε μένα… Δεν θεώρησα ποτέ ότι ο Αλέξης ήταν φαβορί περίμενα κάποια στιγμή να φύγει γιατί το είχε παρακάνει. Ακόμα και έξω από το παιχνίδι για τον Αλέξη θα μιλάμε; Του απάντησε ο κόσμος όταν έφυγε. Ο Τριαντάφυλλος μου είπε ότι δεν με συμπαθεί επειδή του είχε πει κάποια πράγματα για εμένα ο Αλέξης.

Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ μπουκωμένος και σε συνδυασμό με την πείνα κατάλαβα ότι αυτό είναι και πρέπει να το δεχτείς. Ρωτούσαμε τα παιδιά που μπήκαν στο Survivor αν πηγαίνει καλά σε νούμερα, ο Δημήτρης Μακρόπουλος μου είπε ότι έχω καλά ποσοστά, ενώ η Νικολέτα μου έλεγε στην ένωση ότι ο κόσμος με αντιπαθούσε φουλ και ότι δεν με συμπαθούσε πριν μπει και ήθελε να μου ρίξει μπουνιά από την τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share