Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Γύρισε την μπιφτέκα η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη - Η νέα της ανάρτηση

"Δυστυχώς, όμως, το κατάλαβα αργά..."

18 Μαΐου 2021 15:51
Survivor: Γύρισε την μπιφτέκα η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη - Η νέα της ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της Μαριαλένας έχει μιλήσει σε τηλεοπτικές εκπομπές ή περιοδικά για να προστατεύσει την κόρη της και όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται για εκείνη και τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της έχει αδειάσει τον Σάκη κι έχει κάνει φανερό εν μέσος πλην σαφώς πως δεν τον θέλει καθόλου για την κόρη της. Προσφάτως μάλιστα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία τον... σταύρωνε κανονικά αναφέροντας διάφορα γεγονότα.

Μετά την συνέντευξη αυτή, όπως αναφέρει στη νέα της ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω, δέχεται πληθώρα μηνυμάτων και όχι τόσο θετικών...

Η νέα ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας

Διαβάζω και δέχομαι καθημερινά επιθετικά και υβριστικά σχόλια για το παιδί μου!!

Μέχρι και ότι "διψάω για δημοσιότητα και πατάω στη πλάτη του παιδιού μου". Ο μοναδικός λόγος που έδωσα τη συνέντευξη ήταν για να την υπερασπιστώ - προστατέψω και να σταματήσει όλο αυτό. Δεν θα είναι προετοιμασμένη η Μαριαλένα για να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κακία μόλις βγει.

Όπως βγαίνουν και μιλάνε από τις άλλες πλευρές για λίγη δημοσιότητα κι λένε πράγματα που δεν ισχύουν έπρεπε και εγώ να πω τις δικές μου αλήθειες όπως έχω βιώσει τελευταία.

Δυστυχώς όμως κατάλαβα αργά.......

Η ζωή είναι δική της και ότι αποφάσεις πάρει θα είμαι πάντα εδώ να τη στηρίζω..

Το μόνο που θέλω το παιδάκι μου να είναι καλά και να επιστρέψει αλώβητη...

Survivor: Γύρισε την μπιφτέκα η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share