Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος για να σώσει τον Σάκη;

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

18 Μαΐου 2021 13:08
Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος για να σώσει τον Σάκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σενάρια για το τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα στο Survivor δίνουν και παίρνουν! Η είδηση που θα σας μεταφέρουν παρακάτω βγήκε το πρωί της Τρίτης από την εκπομπή Ευτυχείτε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δούμε τον Τριαντάφυλλο να παραιτείται οικειοθελώς από το παιχνίδι για να σώσει τον Σάκη Κατσούλη που είναι μαζί του στον τάκο.

Με βάση τα όσα είδαμε εχθές ο Τριαντάφυλλος στεναχωρήθηκε πολύ που είδε την Μαριαλένα να γίνεται χίλια κομμάτια για τον Σάκη.

Σούσουρο με την αποχώρηση της εβδομάδας στο Survivor

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ωστόσο να τονίσουμε πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί. Ο Ντάφυ όσο τον κρατάει ο κόσμος μέσα, τόσο θα μένει, ειδικά τώρα που πήρε και την αύξηση από τον Ατζούν στις οικονομικές του απολαβές.

Survivor trailer 18/05: "Ποιο είναι το πρόβλημα κοπέλα μου" - Άγρια επίθεση στον Ασημακόπουλο λόγω... Σάκη!

Ο κακός χαμός από εχθές στο Survivor! Τι το ήθελε ο Γιώργος Ασημακόπουλος να δώσει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη; Έπεσαν όλοι πάνω του να τον φάνε και περισσότερο η Μαριαλένα που πλάνταξε, μάλιστα, στο συμβούλιο επειδή ο... πρώην της βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η Μαριαλένα επιτέθηκε λεκτικά στον Γιώργο Ασημακόπουλο αλλά οι κάμερες δεν το κατέγραψαν γιατί δεν υπήρχαν σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο trailer που εσείς θα δείτε παρακάτω η ένταση και τα νεύρα της Μαριαλένας δεν κρύβονται ούτε μπροστά στην κάμερα.

Όταν οι παίκτες βρεθούν ενώπιον του Γιώργου Λιανού, λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, τα αίματα θα ανάψουν για τα καλά! Η Μαριαλένα δεν δέχεται την επιλογή του Γιώργου κι αυτό θα είναι η αιτία για να γίνει σφαγή.

Από την άλλη το αγώνισμα θα είναι δύσκολο. Κάποιοι πια δεν τρώνε και παίζουν σερί τόσους αγώνες. Οι δυνάμεις υποχωρούν. Θα υπάρξει ωστόσο ανατροπή με τον νικητή απόψε! Αυτό σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω στο συμβούλιο του νησιού.

Σήμερα θα ψηφιστούν άλλοι δυο Survivors για να βγουν στον τάκο. Τριαντάφυλλος και Κατσούλης μέχρι στιγμής. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει...

Δείτε το σημερινό 18/5 trailer του Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share