Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Μεταμορφώθηκε ο Τζέιμς Καφετζή μετά το τέλος του παιχνιδιού!

Αγνώριστος - Δείτε φωτογραφίες

18 Μαΐου 2021 12:22
Survivor: Μεταμορφώθηκε ο Τζέιμς Καφετζή μετά το τέλος του παιχνιδιού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την πανηγυρική άφιξη του Τζέιμς Καφετζή στην Ελλάδα και ο πρώην παίκτης του Survivor έχει προβεί σε αλλαγές!

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρατηρήσαμε πως όχι απλά κουρεύτηκε αλλά ξυρίστηκε κιόλας και είναι πραγματικά αγνώριστος!

Η νέα εικόνα του Τζέιμς Καφετζή μετά το Survivor

Survivor: Μεταμορφώθηκε ο Τζέιμς Καφετζή

Πηγή: Youweekly.gr

Survivor 4: Έπος από Τζέιμς και Άννα Μαρία - Γυρίζουν... την μπιφτέκα στη Ρόδο

Ένα απίθανο σκηνικό συνέβη στη Ρόδο με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τη δεύτερη να τον υποδέχεται μάλιστα στο νησί και αμφότερους να... γυρίζουν την μπιφτέκα.

Το πρωί της Δευτέρας (17/5) προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τζέιμς για τη συμμετοχή στο Survivor, στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση του Νίκου Μπάρτζη με την Άννα Μαρία και σε πολλά ακόμα θέματα που αφορούν το Survivor 4.

Survivor 4: Βλέπουν Μαλέσκου και... γυρίζουν την μπιφτέκα Τζέιμς και Άννα Μαρία

Στο βίντεο που ανέβασαν οι δύο φίλοι στα social media, ψήνουν μπιφτέκια στην ψησταριά και μάλιστα ο Τζέιμς φαίνεται να... «γυρνάει την μπιφτέκα». Μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πρώην παίκτης του Survivor 4 έχει ξυριστεί και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Τζέιμς - «Τελικά Νίκο είχες δίκιο...»

Ο Τζέιμς Καφετζής γύρισε στην Ελλάδα μετά την περιπέτεια του Survivor, τυγχάνοντας αποθεωτικής υποδοχής στη Ρόδο, με τον ίδιο να αναφέρεται στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο πρώην ηγέτης της μπλε ομάδας, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του, έκανε λόγο ιδιαίτερα για τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, εξυμνώντας την παρέα τους ως το πιο πολύτιμο έπαθλο, που κέρδισε.

Survivor 4: Η πρώτη τοποθέτηση του Τζέιμς μετά την αποχώρηση

«Αρχικά, συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μόλις σταμάτησα να τρώω! Πραγματικά ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω την αγάπη και υποστήριξη που έχω λαβει, τα μήνυματα είναι αμέτρητα και τα συναισθήματα πολύ έντονα. Για την ζωή μου στο παιχνίδι θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα 2 άτομα που μου την κάναν ευκολότερη και δημιούργησαν την αίσθηση της «οικογένειας» σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες,την @amiyiami ,της οποιας της βγάζω το καπελο επειδή γνώριζε ότι μπορούσε να πάει με την πλειοψηφία και πολύ πιθανόν να βρισκοταν ακόμη στο παιχνίδι (αφού εκτος από θεάρα με κάποιον ανεξήγητο τρόπο εξελίχτηκε και σε παίχταρα) παρόλα αυτά προτίμησε να μείνει με εμένα και τον Νίκο, ακολουθούντας την καρδιά της.

Για το πως νιώθω για τον @nikos_bartzis , δεν έχω να πω κάτι που δεν ξέρετε ήδη, όντως είναι ο μεγαλύτερος χαλβάς και γι’αυτο δέσαμε από την πρώτη στιγμή!
Βλαχοκαουμποι, περιμένουμε πως και πως να γυρίσεις να σε πάμε Ζευγολατιό με την Αμι!

ΥΣ Τελικά Νικο, είχες δίκιο, ο κόσμος όντως βλέπει!!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share