Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Εκτός ελέγχου η κατάσταση - Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα

18 Μαΐου 2021 07:23
Survivor 4: Τριαντάφυλλος και Σάκης υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η διαδικασία έχει αλλάξει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και μπορεί οι παίκτες να αγωνίζονται και να ανήκουν σε ομάδες, όμως αυτό αφορά μόνο τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Έτσι λοιπόν, όλοι οι παίκτες μπορούσαν να ψηφιστούν ανεξαρτήτως ομάδας εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη Κατσούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε τεράστια ένταση!

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και έλεγε πως δεν το περίμενε με τίποτα αυτό, προτιμούσε να είναι εκείνη υποψήφια και θα το ήθελε κιόλας μιας και ο Σάκης, όπως ανέφερε, είναι ο καλύτερος παίκτης και το καλύτερο παιδί!

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Τριντάφυλλο να εναντιώνεται στον Ασημακόπουλο που ψήφισε τον Κατσούλη, με τον Σάκη να προσπαθεί να ηρεμήσει την Μαριαλένα από τα κλάματα και τον Ντάφυ από τα νεύρα του, και για το λόγο αυτό ο Λιανός του επέτρεψε να μεταφερθεί στον πάγκο της μπλε ομάδας!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share