Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Ντάφυ καλοχώνευτη η ήττα, θα ξανακερδίσεις την επόμενη χιλιετία»

Το Twitter «ξέσπασε» όταν επέστρεψε... στην κανονικότητα των ηττών

17 Μαΐου 2021 23:33
Survivor 4: «Ντάφυ καλοχώνευτη η ήττα, θα ξανακερδίσεις την επόμενη χιλιετία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor έγινε ατομικό και παραμένει εξαιρετικά ενδιαφέρον, με τους παίκτες να παίζουν πια καθένας... για την πάρτη του και το Twitter να επικεντρώνεται στην κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι δύο παίκτες έχουν αρχίσει την... καζούρα μεταξύ τους, ειδικά μετά τις δύο νίκες του «Ντάφυ» στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό. Το κοινό δεν μπορούσε να μη σχολιάσει όσα έλεγε στην παραλία ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως μιλά κερδίζοντας... ύστερα από μια χιλιετία.

Survivor 4: Το Twitter «ξέσπασε» στην νίκη του Ασημακόπουλου επί του Τριαντάφυλλου

«Καλοχώνευτη η ήττα Ντάφυ», ανέφεραν ορισμένοι στο Twitter, καθώς ο Ασημακόπουλος νίκησε αυτή την φορά στο αγώνισμα ασυλίας, παίρνοντας τη ρεβάνς του και αναγκάζοντας τον αντίπαλό του να «ξεσπάσει», αφού το έχει πάρει προσωπικά.

Θρήνος για τον Τριαντάφυλλο: Ο θάνατος που θα μάθει μόλις βγει από το Survivor και θα τον βυθίσει στην θλίψη!

Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και δυστυχώς το Athensmagazine.gr βρέθηκε στην δύσκολη θέση να σας την παρουσιάσει πρώτο.

Έφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γιαννάκης γνωστός και ως Μητσούνης και βύθισε στο πένθος το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο! Ο εκλιπών είχε μαγαζιά στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σε αρκετά πρόσωπα της showbiz! Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο τον σύνδεε χρόνια φιλία, με τον τραγουδιστή να λέει το δικό του αντίο!

Ωστόσο ο Γιώργος Μητσούνης διατηρούσε φιλική σχέση και με τον Τριαντάφυλλο, αφού το ένα μαγαζί που είχε στο Πόρτο Ράφτη ήταν πολύ κοντά στο σπίτι του Ντάφυ και τους δύο άνδρες συνδέει χρόνια φιλία. Όπως είναι λογικό ο Τριαντάφυλλος δεν έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του φίλου του, ωστόσο μόλις βγει από το Survivor και το μάθει το μόνο σίγουρο είναι πως θα βυθιστεί στην θλίψη!

Δύσκολες ώρες χωρίς να το... γνωρίζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor. Από τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας!

Θρήνος για τον Τριαντάφυλλος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share