Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Κλάμα στην παραλία - Βατράχι... κατούρησε τον Ασημακόπουλο

Μια εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσει...

17 Μαΐου 2021 23:08
Survivor 4: Κλάμα στην παραλία - Βατράχι... κατούρησε τον Ασημακόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίθανη στιγμή έλαβε τόπο στην παραλία του Survivor, καθώς άπαντες φοβήθηκαν από τα ουρλιαχτά του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνειδητοποίησε πως τον είχε... κατουρήσει ένας βάτραχος.

Οι παίκτες κοιμούνταν στην καλύβα την νύχτα και σε μια στιγμή ο Ασημακόπουλος, που συνεχίζει την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο, άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα άπαντες επίσης να φωνάξουν και να αναρωτηθούν για το τι συνέβη. Ο παίκτης τους είπε, ότι αισθάνθηκε μια... υγρασία και στο σημείο βρισκόταν ένας βάτραχος.

Survivor 4: Η εμπειρία που... δεν πρόκειται να ξεχάσει ο Ασημακόπουλος

Το συμπέρασμα ήταν, ότι το αμφίβιο έκανε... την ανάγκη του πάνω στον Ασημακόπουλο, σε μια εμπειρία που δεδομένα δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής! Τα πονταρίσματα «μίλησαν»

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τα στοιχήματα! Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε πολύ σύντομα να ανακοινώνεται, τα στοιχήματα για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα κερδίσει το Survivor 4 έχουν αλλάξει, αφού οι δυο αυτοί παίκτες ήταν πολύ ψηλά στον πίνακα.

Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να κερδίσει το Survivor 4

Τι και αν δυο πολύ καλοί παίκτες έφυγαν, ο Ηλιας Μπόγδανος παραμένει στην κορυφή με στοιχηματική απόδοση 4.00, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού και πριν βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ο κερδισμένος βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι άλλος από τον, Σάκης Κατσούλης. Μετά την αποχώρηση Νίκου - Τζέιμς, τους έδωσαν την δεύτερη θέση με απόδοση 4.50.

Νικητής Survivor σύμφωαν με τα στοιχήματα

Η τριάδα κλείνει με τον Γιώργος Κόρομι. Ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, έχει απόδοση 5.00.

Ωστόσο, από την άλλη τα δυο κορίτσια που επίσης ήταν φαβορί, έχουν πέσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα την τριάδα ακολουθούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00) και Νικολέτα Μαυρίδη (16.00).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share