Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Οι πρώτες τοποθετήσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την αποχώρηση

Γυρίζει... στην κανονικότητα

17 Μαΐου 2021 16:23
Survivor 4: Οι πρώτες τοποθετήσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την αποχώρηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες του δημόσιες τοποθετήσεις, ύστερα από την αποχώρησή του από το Survivor, που έφερε θλίψη στην παραλία μεταξύ των συμπαικτών του, έκανε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο αγρότης φαίνεται πως σιγά σιγά έχει ξεκινήσει να μπαίνει στην κανονικότητά του αφού πριν από λίγο αποφάσισε να κάνει και τις δύο πρώτες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Survivor 4: Οι πρώτες αναρτήσεις του Νίκου Μπάρτζη

Ο ίδιος, αφού έκανε μία αλλαγή στο προφίλ του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δύο μοναδικά στιγμιότυπα από τον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα από τη στιγμή που αποχαιρετά τους συμπαίκτες του.

Νίκος Μπάρτζης ανάρτηση αποχώρηση

Νίκος Μπάρτζης ανάρτηση

Survivor spoiler: Άσχημες εξελίξεις με το πρόβλημα υγείας του Νίκου Μπάρτζη!

Όπως πολύ σωστά σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Athenamagazine.gr ο Νίκος Μπάρτζης την Κυριακή αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor δηλώνοντας αδύνατος αγωνιστικά καθώς είχε τραυματιστεί άσχημα στο πόδι του και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στους στίβους μάχης.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο. Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα έκανε μια πολύ αποθεωτική ανάρτηση για τον πρώην συμπαίκτη του μετά το τέλος του επεισοδίου. Από την άλλη, το πρωί της Δευτέρας το Πρωινό αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει πάθει ρήξη χιαστού και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι σοβαρό! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share