Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Καταπέλτης ο Μικρούτσικος κατά Λιάγκα, Ατζούν και ΣΚΑΪ - ««Δεν είμαστε πρόβατα... Aυτό θέλει ένα μέτρο...» (Video)

«Σε κάποιες δοκιμασίες τα παιδιά, τα έχουν κακομεταχειριστεί - Τους τα "έχωσε" μετά την είδηση που έβγαλε για τον Καλίδη»

17 Μαΐου 2021 15:45
Survivor 4: Καταπέλτης ο Μικρούτσικος κατά Λιάγκα, Ατζούν και ΣΚΑΪ - ««Δεν είμαστε πρόβατα... Aυτό θέλει ένα μέτρο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Καταπέλτης ήταν σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Λιάγκα, Ατζούν και ΣΚΑΪ. Όλα όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4 σχολίασαν στην εκπομπή Ευτυχείτε όπου για ακόμη μια φορά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η άφιξη του Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού στο νησί επικράτησε χαμός με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει και την είδηση που κυκλοφόρησε δια στόματος του Γιώργου Λιάγκα και αφορούσε την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ο παρουσιαστής του Πρωινού ανέφερε πως ζήτησαν την αποχώρηση του ο Τζέιμς, η Άννα Μαρία και ο Νίκος. Ενώ, αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν τον έκραξε, καθώς ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης βγήκε και τον διέψευσε λέγοντας:

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

Για αυτό το λόγο ο Μικρούτσικος έκραξε τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Ανδρέας Μικούτσικος, ο οποίος παρακολουθεί όσα ακούγονται και γίνονται στο Survivor 4, θέλησε να κράξει τον Γιώργο Λιάγκας λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Το διάβασα κι εγώ αυτό και κράτησα μικρό καλάθι γιατί ζούμε στη χώρα του Ράδιο Αρβύλα. Συνάδελφός σας σε άλλο πρωινό το έκανε, ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που διέρρευσε ήταν μια άχρηστη αν όχι μέτρια πληροφορία. Ο Πάνος Καλίδης βγήκε με βίντεο και το διέψευσε μόνος του. Κάποιος πρέπει να ζητήσει συγνώμη, αν δεν ζητήσει αυτός θα ζητήσω εγώ εκ μέρους της τηλεόρασης».

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου κατά του Ατζούν για το Survivor 4

«Το δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην βοηθώ τους συμπαίκτες μου”, τη θεωρώ την καλύτερη δήλωση του Survivor μαζί με αυτήν του James. Ο Νίκος θεωρώ ότι είναι η ενσάρκωση της απλότητας και της μεστότητας στον λόγο του. Πήγε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του και αυτά είναι μαθήματα εντιμότητας, απλότητας και γλυκού ανθρώπου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ο Ατζούν κάνει τα πάντα και με έντεχνο τρόπο, αλλά υπάρχουν κανόνες. Δεν είμαστε πρόβατα να μας πηγαίνει από εδώ κι από εκεί. Αποφάσισε ένα ακραίο παιχνίδι να το πάει έναν μήνα παραπέρα με τα παιδιά να κουράζονται. Σε κάποιες δοκιμασίες τα παιδιά, τα έχουν κακομεταχειριστεί. Όταν τους βάζεις να σηκώνουν βάρη ποιος θα κερδίσει παραπάνω, έχεις ξεπατώσει κάποιους ανθρώπους. Όταν τους βάζεις μέσα στις λάσπες να τρέχουν, βλέπω ότι η παραγωγή κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση, που δεν είναι ανθρωποκεντρική. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Δεν τρώμε κουτόχορτο».

Οργισμένος ο Μικρούτσικος με την παραγωγή του Survivor 4

Στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε βίντεο από την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στην Ελλάδα και εκείνη ήταν η στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε πραγματικά ενοχλημένος.

Για την ακρίβεια, όπως έχουμε παρατηρήσει, όλοι όσοι έρχονται από Άγιο Δομίνικο κρατάνε σιγή ιχθύος και δεν λένε ούτε καλησπέρα στις τηλεοπτικές κάμερες. Αυτό είναι εννοείται γραμμή από την παραγωγή.

Οι δηλώσεις του Μικρούτσικου για το Survivor

«Θέλω να πω κάτι. Στο επόμενο Survivor οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέφουν με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι. Να μη μιλήσουν αλλά αυτό θέλει ένα μέτρο αδέρφια. Δηλαδή, κατηγορούνται για μια δολοφονία;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share