Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Δεν μπορεί να περπατήσει η Σοφία Μαργαρίτη, 3 μήνες μετά το Survivor

"Οι άνθρωποι της παραγωγής δεν πίστευαν ότι έχω κάτι σοβαρό"

17 Μαΐου 2021 13:58
Survivor 4: Δεν μπορεί να περπατήσει η Σοφία Μαργαρίτη, 3 μήνες μετά το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor γνωρίζουμε θυμόμαστε η Σοφία Μαργαρίτη πριν από αρκετό καιρό αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο καθώς τραυματίστηκε στο πόδι της και έπρεπε να κάτσει πάνω από 2 εβδομάδες εκτός στίβου μάχης για να αναρρώσει.

Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού γι' αυτό και αποχώρησε. Σήμερα, σχεδόν δυο μήνες μετά η Σοφία υπεβλήθη σε χειρουργείο καθώς τελικά ο τραυματισμός της, όπως είπε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, ήταν σοβαρότερος από ότι πίστευε κι εκείνη αλλά και η παραγωγή του Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε, βέβαια, πως τα έξοδα για όλα αυτά που περνάει τώρα τα έχει αναλάβει η παραγωγή και είναι δίπλα της ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Δείτε στο Athensmagazine.gr την συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

Survivor 4: Για την ζωή της μετά το Survivor αλλά και για εξελίξεις που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη". Παράλληλα δείτε και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ο Τζέιμς από το παιχνίδι.

Όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη για το Survivor 4

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share