Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 17/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δεν θα γίνει 24ωρη ψηφοφορία αλλά...

17 Μαΐου 2021 13:09
Survivor spoiler 17/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έτσι θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τρομερό αποκάλυψη για το πως θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από σήμερα και μέχρι το τέλος του Survivor 4.

Οι εξελίξεις στο Survivor 4 είναι πολλές και παρά το γεγονός πως φαίνεται να έχει κουράσει, από τα νούμερα και μόνο που έπεσαν, γνωρίζουμε πως πεθαίνετε να μάθετε πως θα τσουλήσει η κατάσταση από εδώ και πέρα.

Αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη κι αυτός με την σειρά του αποχαιρέτησε τους παίκτες, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι γυρίζει επιτέλους σε ατομικό. Δηλαδή οι παίκτες ναι μεν θα ανήκουν σε ομάδες, αλλά μόνο όσον αφορά τα έπαθλα φαγητού και κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν τόσο οι αρχηγοί αυτών με βάση το ποιος θα έχει τον καλύτερο αγωνιστικό χρόνο όσο και τα μέλη που θα τις απαρτίζουν.

Όσον αφορά τις ασυλίες τα πράγματα θα πάνε εντελώς διαφορετικά σε σύγκριση με τα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής.

Survivor spoiler 17/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Survivor spoiler: Πώς θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από εδώ και πέρα στο Survivor

Όπως αναφέρει το Youweekly.gr είναι πλέον βέβαιο πως θα υπάρχει αποχώρηση κάθε δυο εβδομάδες κι αυτό γιατί...

Δευτέρα και Τρίτη θα υπάρχει το παιχνίδι της ασυλίας. Ένας παίκτης θα κερδίσει Δευτέρα, ένας παίκτης Τρίτη, ένας παίκτης την επόμενη Δευτέρα κι ένας αντίστοιχα την επόμενη Τρίτη. Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν έχουν ασυλία. Οι υπόλοιποι που περισσεύουν θα βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Μπορεί να ακούγεται σύνθετο αλλά πραγματικά είναι τόσο απλό! Για να το δούμε και στην πράξη απόψε. Μείνετε συντονισμένοι.

Επομένως φέτος δεν θα έχουμε κάποια συνολική 24ωρη ψηφοφορία, εκτός αν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς μέσα στα επόμενα λεπτά θα σας έχουμε τον παίκτη που εξασφαλίζει σήμερα την ασυλία του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share