Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Spoiler: «Μπαίνει ο Τζώρτζογλου» - Καυτές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό

Όλες τις λεπτομέρειες του Survivor μέχρι και τον μεγάλο τελικό

17 Μαΐου 2021 10:36
Survivor Spoiler: «Μπαίνει ο Τζώρτζογλου» - Καυτές αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: «Καυτές» αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Λιανός για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Sfera και μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του Survivor 4 μέχρι τον τελικό. Παράλληλα, δείτε ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα στο Survivor 4.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός δήλωσε:

«Εννέα άτομα έμειναν στο παιχνίδι. Θα έχουμε 2 αγώνες, έναν ασυλίας έναν για έπαθλο και έναν επικοινωνίας. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε αγώνες αρχηγίας.

Κάθε εβδομάδα θα αλλάζει ο αρχηγός. Η παράταση του παιχνιδιού θα είναι καμιά 10αρια μέρες. Σήμερα θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας.

Έχουν πορωθεί τα παιδιά, που παίζουν ατομικά. Παίζει πλέον ο καθένας την στρατηγική του. Θα μπει και ο Στράτος Τζώρτζογλου στο παιχνίδι! (γελώντας). Ο τελικός του παιχνιδιού θα γίνει στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζέιμς, είναι κρίμα γιατί είχε φάει πολύ αγώνα και προσπάθεια στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πιο πολύ για το Νίκο γιατί είχε το πείσμα που ίσως τον έφτανε στον τελικό.

Ο Νίκος έχει θεματάκι με τα γόνατα και οι γιατροί του είπαν πως χρειάζεται αποθεραπεία. Οι γιατροί του είπαν να κάτσει στον πάγκο χωρίς να αγωνίζεται και να κάνει αποθεραπεία…αλλά εκείνος δεν ήθελε».

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε την ατάκα της ημέρας… Να δείτε πως ο νικητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος!

Survivor 4 trailer 17/5: Ο Ντάφυ την "είδε" Ντάνος και απειλεί με... σερί νικών - Η μάχη για την ασυλία

Survivor trailer 17/05: Το έλα να δεις συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4! Ο Νίκος Μπάρτζης εν τέλη μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε από το νησί, κάτι που ανάγκασε την παραγωγή να επισπεύσει την διαδικασία του ατομικού παιχνιδιού.

Αφού χωρίστηκαν, λοιπόν, σε δυο νέες ομάδες οι παίκτες και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι ομάδες αυτές θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, σήμερα, Δευτέρα 17/5, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ατομικό αγώνισμα!

Όπως αναφέρεται και στο trailer παρακάτω ο κάθε παίκτης θα έχει τρεις ζωές και θα πέσει με όλους τους παίκτες. Όποιος κερδίσει τους πάντες χωρίς να τελειώσουν οι ζωές του θα είναι κι αυτός που θα έχει την ασυλία της εβδομάδας. Το πως θα βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παραμένει άγνωστο ακόμα - αν και κάνουμε υπερπροσπάθεια να επικοινωνήσουμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο οπότε αναμένετε εκ νέου ρεπορτάζ. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως δεν θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση, κάτι που θα ανακοινώσει σήμερα ο Λιανός.

Τέλος πάντων. Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται τα φώτα να στρέφονται για ακόμα μια φορά προς τον Τριαντάφυλλο που ενώ ήταν τόσο καιρό τραυματίας εχθές όχι απλά έπαιξε αλλά έφερε και νίκες στην ομάδα του.

Στο συμβούλιο του νησιού για ακόμα μια φορά θα τον στριμώξουν και θα τον κατηγορήσουν για στρατηγική, κάτι που ο ίδιος προφανώς θα αρνηθεί. Κατά την διάρκεια του συμβουλίου θα απασχολήσει πολύ και η Μαριαλένα με το ξέσπασμά της. Θα βάλει τα κλάματα, πάλι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share