Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρήνος για τον Κώστα Παπαδόπουλο του Survivor!

Συνέβη όσο βρισκόταν στο Survivor και το έμαθε όταν βγήκε...

17 Μαΐου 2021 10:03
Θρήνος για τον Κώστα Παπαδόπουλο του Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου family» ήταν o ζαχαροπλάστης, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τη συγκινητική στιγμή της επιστροφής στο σπίτι, αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του αποκαλύπτοντας μάλιστα ποιος δεν πλενόταν σχεδόν πότε στο παιχνίδι.

Μεταξύ όλων αυτών, λοιπόν, αποκάλυψε κι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Πένθος για την οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

«Επέστρεψα στο σπίτι αργά. Έφθασα στις 2 τα ξημερώματα, σηκώθηκε πρώτα ο μεγάλος μου γιος και έπειτα ο μικρότερος. Η κόρη μου ήρθε μετά και μου έκανε μούτρα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και αποκάλυψε πως όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του.

Πηγή: Youweekly.gr

Survivor 4: Η γκάφα του Παπαδόπουλου - «Έδωσε» κανονικά Μαριαλένα - Σάκη

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family» και προχώρησε σε αποκαλύψεις τόσο για το reality όσο και τους πρώην συμπαίκτες του.

Το μεσημέρι της Κυριακής (16/5) ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Το έχω πει πως είναι αληθινό ζευγάρι. Την λατρεύω πάρα πολύ τη Μαριαλένα, πολύ καλό κορίτσι», είπε αρχικά και έφερε ως παράδειγμα τη Μαρία Αντωνά η οποία βρισκόταν δίπλα του...«Σκέψου κι εσύ αν ήσουν εκεί και να είχες δίπλα σου έναν κύριο ο οποίος θα σου προσέφερε τα πάντα, πώς θα αισθανόσουν; Η γυναίκα όπως και να είναι... συνηθίζει, κακά τα ψέματα, έτσι δεν είναι; Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα, έξω δεν θα κάνει τίποτα, αυτό είναι άποψή μου».

Στη συνέχεια ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε την αποκάλυψη για την οποία και δεν είχαμε ακούσει το παραμικρό. Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε πως ο Σάκης απομακρύνεται με τη Μαριαλένα, λέγοντας στους συμπαίκτες τους πως τη συνοδεύει μέχρι την... τουαλέτα της...

«Την συνοδεύει να πάει στην τουαλέτα της και έρχεται μετά από είκοσι λεπτά, τι γίνεται εκεί δεν ξέρουμε. Εγώ αυτό είχα ακούσει. Αααα, αυτό δεν έχει παίξει έξω; Συγγνώμη!» είπε φανερά αμήχανος στον "αέρα" της εκπομπής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share