Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 17/05: Η μεγάλη αλλαγή από σήμερα - Τι θα συμβεί που ΔΕΝ ανακοίνωσε ο Λιανός στους παίκτες!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

17 Μαΐου 2021 08:07
Survivor spoiler 17/05: Η μεγάλη αλλαγή από σήμερα - Τι θα συμβεί που ΔΕΝ ανακοίνωσε ο Λιανός στους παίκτες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει όλες τις αλλαγές στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ωστόσο μια αλλαγή που δεν ανακοίνωσε και θα συμβεί από αυτή την εβδομάδα είναι πως αποχώρηση θα έχουμε κάθε δύο εβδομάδες κι όχι κάθε μια! Το σενάριο αυτό πρώτο σας το είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, πριν δύο μήνες και μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, τότε που είχε αρχίσει να χάνεται λίγο η μπάλα με τους παίκτες, αφού είχαν φύγει αρκετοί μαζικά και δεν μπορούσαν να μπουν νέοι βάση κανονισμών.

Το σενάριο αυτό είχε πέσει από τότε στο τραπέζι ωστόσο η παραγωγή δεν είχε προβεί σε μια τέτοια απόφαση. Πλέον όμως και μετά την αποχώρηση των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη, οι παίκτες που παραμένουν στο παιχνίδι είναι 9 και έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα αφού σε 2 μήνες πρέπει να φύγουν μόλις τέσσερις παίκτες, μιας και στην Ελλάδα για το τελικό στάδιο πρέπει να γυρίσουν πέντε παίκτες!

Survivor spoiler 17/05: Η μεγάλη αλλαγή από σήμερα

Πως θα γίνει λοιπόν να αποχωρήσουν μόνο τέσσερις παίκτες σε 2 μήνες; Να φεύγει ένας ανά δύο εβδομάδες. Αυτό αναμένεται να συμβεί από αυτή την εβδομάδα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr δεν θα υπάρξει αποχώρηση, αφού θα πρέπει να πρώτα να γίνει μια συνολική ψηφοφορία που γίνεται κάθε χρόνο όταν το παιχνίδι γίνεται ατομικό!

Στο επόμενο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες πως δεν θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα αποχώρηση και πως θα πρέπει να ξεκινήσει μια 24ωρη ψηφοφορία που θα περιλαμβάνει όλους τους παίκτες του φετινού Survivor, από την οποία θα προκύπτει και η αποχώρηση κάθε βδομάδα ή καλύτερα κάθε δύο εβδομάδες.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share