Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες της εβδομάδας!

Κόρομι και Ντάφι στην ίδια ομάδα!

16 Μαΐου 2021 23:56
Survivor: Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες της εβδομάδας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων έγινε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο μετά μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το παιχνίδι.

Τζέιμς και Νίκος είναι πλέον εκτός Survivor και όπως ήταν αναμενόμενο οι ισορροπίες ταράχτηκαν αρκετά και ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Ο Γιώργος Λιανός, στο έκτακτο συμβούλιο, τους ανακοίνωσε πως το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό και πως ανά δύο εβδομάδες οι παίκτες και οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα αλλάζουν!

Οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά και οι δύο που θα κάνουν τον καλύτερο χρόνο θα ορίζονται αυτόματα κι οι αρχηγοί των ομάδων, με τον Ηλία και την Καρολίνα να είναι αυτοί που σημείωσαν το καλύτερο ρεκόρ και έπειτα διάλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Έτσι λοιπόν στην Κόκκινη ομάδα έχουμε τον Ηλία, τον Σάκη, την Νικολέττα, την Ελένη και τον Ασημακόπουλο ενώ στην Μπλε έχουμε την Καρολίνα, την Μαριαλένα, τον Ντάφι και τον Κόρο!

Survivor: Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!

Τα γενέθλια του γιόρτασε ένας άνθρωπος της παραγωγής στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για αυτό και θέλησε φυσικά να κεράσει τους παίκτες.

Λίγο μετά την διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων, ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε στον εορτάζοντα ο οποίος μπήκε στον στίβο μάχης με μια πιατέλα κρεατικά!

Φυσικά, τρέχανε σε όλους τα σάλια και δεν θα μπορούσαν παρά να μην φάνε από ένα.. κοψίδι ο καθένας, ενώ αμέσως μετά του τραγούδησαν και το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share