Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!

Καταχάρηκαν οι παίκτες

16 Μαΐου 2021 23:52
Survivor: Άνθρωπος της παραγωγής είχε γενέθλια και τους κέρασε... κοψίδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα γενέθλια του γιόρτασε ένας άνθρωπος της παραγωγής στο αποψινό επεισόδιο του Survivor για αυτό και θέλησε φυσικά να κεράσει τους παίκτες.

Λίγο μετά την διαμόρφωση των δύο νέων ομάδων, ο Γιώργος Λιανός ευχήθηκε στον εορτάζοντα ο οποίος μπήκε στον στίβο μάχης με μια πιατέλα κρεατικά!

Φυσικά, τρέχανε σε όλους τα σάλια και δεν θα μπορούσαν παρά να μην φάνε από ένα.. κοψίδι ο καθένας, ενώ αμέσως μετά του τραγούδησαν και το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων.

Survivor - Κόρο: «Ο Μπάρτζης είναι ένα παιδί με αξιοπρέπεια και αυτό είναι κάτι που δεν βλέπω στον Ντάφι»

Πολύ συγκινητικό ήταν το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, μιας και ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το Survivor.

Ο παίκτης πήγε στην παραλία προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα ενώ έσπευσαν να πουν και τα καλύτερα για τον ίδιο!

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κόρομι, ο οποίος χαρακτήρισε την επιλογή του να φύγει ως πολύ σωστή, μιας και δεν θα ήταν σωστό να κάθεται στον πάγκο και να αγωνίζονται οι άλλοι για εκείνον, κάτι που κάνει ο Τριαντάφυλλος.

Ο Κόρο λοιπόν τόνισε ο Ντάφι δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας πάνω του και πως το μόνο που κάνει είναι να κάθεται και να περιμένει την ομάδα του να αγωνιστεί.

Survivor - Τριαντάφυλλος σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Survivor: Δεν ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καλά το επεισόδιο του Survivor, μιας και για χιλιοστή φορά ο Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος καυγάδιζαν δίχως αύριο.

Όλα ξεκίνησαν με τους χαρακτηρισμούς του τραγουδιστή προς τον Ασημακόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε να τον φωνάζει «άμπαλο», μια κουβέντα που συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.

Η κλίκα λοιπόν «έθαβε» τον Ντάφι ενώ τόνιζε πως συνεχώς προσβάλλει τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Κόρομι κάποια στιγμή να συνειδητοποιεί πως ο Τριαντάφυλλος τους κρυφάκουγε.

Survivor - Τριαντάφυλλος σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Φυσικά, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως ξέρει πολύ καλά πως συνεχώς τον σχολιάζουν ενώ αργότερα πήγε στα παιδιά προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση.

Μόνο που όχι δεν την έλυσε, αλλά έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα, μιας και ο Κόρο εκνευρίστηκε αρκετά και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μαζί του!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share